torsdag den 23. januar 2014

Næsten klar
Jeg er næsten klar til at vise januar-projektet frem i udfordringen 12 months of knitting. Næsten altså. Jeg afsluttede sweateren i sidste uge, men en prøvning viste, at der var noget galt. Halsen sad mærkværdigt på trods af at jeg på ingen måde havde lavet ændringer. Jeg må indrømme, at jeg stampede lidt i gulvet og havde lyst til at smide projektet hen i et hjørne. Men her hjalp det faktisk, at jeg har givet mig selv udfordringen, så færdig skulle sweateren være. Heldigvis kunne min mor komme mig til hjælp, og i lørdags blev sidste pind strikket færdig. Nu mangler jeg så bare at få fæstnet ender, hvilket bestemt heller ikke er min yndlingsopgave. Men jeg har lovet mig selv, at den er klar til fremvisning i weekenden.


Ellers går det i susende fart herhjemme. Luna Marie er startet i børnehave, og det mærkes. Hun trives rigtigt godt dernede, men middagslurene skippes nogle dage, og så er eftermiddagene lange med en træt pige, som bare har brug for sine forældre. Men heldigvis har vi jo prøvet det samme med Karoline, og jeg kan mærke, at det hjælper mig at vide, at det er en periode, og at vi nok skal få vores friske pige tilbage igen. I går eftermiddag var dog en af de dage, hvor vi bare hyggede. Karoline havde besøg af en veninde, og Luna Marie elsker at have store piger i huset. Og billedet viser vist meget godt, hvor meget hun nød det:-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot, og godt du tog udfordringen op, og ikke bare opgav...Den minder sindsyg meget om en " Sarah Lund " sweater i blå og hvid, en kollega strikkede til mig for et par år siden, og som jeg stadig har stor glæde af... :0) Jeg kan desværre ikke strikke sådan noget selv, men ville elske det... Fandt i sommers i et gammelt Hendes Verden blad fra 81, den lækreste sweater.... Den skal jeg ha nogen til og strikke til mig en dag... :0)

  SvarSlet
 2. Godt det kører med børnehaven...

  Der er mange ting der er lettere anden gang pga man har mere erfaring

  SvarSlet
 3. Sikke skønne farver sammen, du har valgt. Glæder mig til at se det færdige resultat :-) Ja det er godt at huske på, at de udfordringer der kan være med børn, gerne bare er en periode... Det husker jeg altid mig selv på. Og er også gerne det råd jeg giver videre til kommende forældre... Bare en periode.... Det går så stærkt det hele:-)

  Kh Nanna

  SvarSlet
 4. Den ser ud til at blive rigtig fin, din sweater, så det er da godt, at du fik rettet den til.
  Bliver spændende at se det færdige resultat.
  Og mange tak for dit besøg og søde kommentar på min blog!

  SvarSlet
 5. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate
  you taking the time and effort to put this content together.
  I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!
  obat kuat viagra
  jual obat kuat
  obat kuat

  SvarSlet
 6. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...