onsdag den 6. november 2013

En af dem og en af dem og....

Sådan er det med kreaprojekterne lige i tiden. Der er ikke ret meget, som kan vises frem, for jeg har gang i alt for mange projekter på én gang. En del af dem er julegaver og resten er til banko på jobbet, så der bliver ikke lavet ret meget til mig selv - må man godt sige, at man savner det?


Jeg har fået lavet en del kogler efter Yarnfreak, og de fleste af dem er allerede tænkt som julegaver, så jeg må vist i gang med at lave nogle flere.

Og så glæder jeg mig til, at jeg kan vise noget mere frem her på bloggen - savner ligefrem bloggeriet:-)

8 kommentarer:

 1. De er bare SÅ flotte de kogler, ville sådan ønske jeg kunne lave nogen selv :o)

  SvarSlet
 2. De er så fine Anna!! Tænker også at jeg skal i gang med nogle - dog er jeg bange for at opskriften ikke helt går i hak med min tålmodighed!

  SvarSlet
 3. Ja, enig med Pernille - gid jeg havde dine evner! Kan godt forstå du savner at lave til dig selv ;o)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er de bare fine! Jeg er især vild med den gule fordi garnet er sådan lidt mohair-agtigt. Det virker ret naturligt. Smukt!

  SvarSlet
 5. Øj hvor har du været flittig! De er så smukke :) - jeg glæder mig til at se alle projekterne, efter jul, eller måske et smugkig i næste uge? :D

  SvarSlet
 6. Ja det må man altså godt, det er "det værste" ved gaveproduktionen at det kreative bliver lidt bunden. Sådan har jeg det i hvert fald. Men koglerne er fine :-) jeg har også fået lavet nogle, men beholder altså lidt selv ;-) glæder mig til vi ses tirsdag!

  SvarSlet
 7. Fine grankogler. Det er blevet en hel modedille at lave kogler kan jeg se. :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...