onsdag den 30. maj 2012

Og nu kommer alt det gode...

Alt det, som jeg bare har glædet og glædet og glædet mig til - alt det skønne ved sommeren.Som rabarberne for eksempel. Mine forældre har foræret os nogle aflæggere fra deres kæmpe rabarberbed, og efter et par magre år har de nu rigtigt fået fat, og der er masser af stængler til at lave skønne ting. Indrømmet, jeg ELSKER rabarbere, men det er en lidenskab, som først er kommet til mig, efter at jeg er blevet voksen (eller ihvertfald mere end teenager). Min viden og erfaring er derfor ussel – og jeg har været på jagt efter gode opskrifter og ideer til, hvad jeg skal bruge de skønne stængler til. I min søgen stødte jeg her midt i blogland denne opskrift på muffins med rabarber og kokosmel. En simpel opskrift med få ingredienser – jeg valgte dog at tilføje lidt vanillesukker. Og UHM for et resultat. Der er et eller andet over kombinationen af den søde kage og den syrlige rabarber, som passer vældigt godt sammen. Prøv den – den er anbefalelsesværdig.

Og så får jeg altså snart syabstinenser. I den seneste måned har jeg focuseret på at få nogle af mine garnprojekter gjort færdige, og jeg har nærmest ikke rørt symaskinen. Så nu trænger jeg altså snart virkeligt virkeligt meget. Ikke mindst til at få meget mere syerfaring, hvilket jeg godt kunne bruge meget mere af. Så jeg glæder mig vildt meget til, at vores kreaklub snart skal have en sy-dag. Jeg drømmer om at kunne få masser af fif fra de andre piger og om at få produceret en masse til pigerne. Men nu skal stoffet lige indkøbes og klippes først…

6 kommentarer:

 1. Jeg er også blevet pjattet med rabarber (også først som voksen sjovt nok), men jeg er desværre den eneste i husstanden, der har det sådan. Tror nu alligevel at jeg vil forsøge mig med den opskrift med kokosmel -det lyder lækkert.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Uhm - elsker også bare rabarber - og i modsætning til dig og Christina, så har jeg altid elsket dem :) Og den opskrift der må da helt sikkert prøves en af de næste dage - måske de kan bringe lidt mere humør ind hos mig ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 3. Min fryser er FULD af rabarber og jeg bruger dem oftest til marmelade, tærte og muffins- måske jeg vil afprøve din opskrift?! Jeg glæder mig også rigtig meget til vi skal have gang i maskinerne den 10. !

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med rabarber, hapser fra min mor og mormors have. På bloggen carlas café er der en rigtig god opskrift på rabarber crumble, vi har afprøvet den 2 gange ;-)

  SvarSlet
 5. Godt, at der findes andre rabarberelskende derude i blogland. Overvejer at kaste mig ud i rabarbersaft i weekenden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så anbefaler jeg lige rappedrikkens opskrift, øjs den er god. Godkendt af fru Mor også ;0)

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...