mandag den 4. juni 2012

Forberedelser vol I

Så er forberedelserne til kreaklubbens første heldags arrangement gået i gang.
Vi skal sy og sy (og snakke, grine og drikke kaffe) en hel dag, og nui, hvor jeg altså glæder mig. Det er muligvis de skæggeste damer, jeg er kommet i selskab med, og hver eneste gang vi mødes, får jeg brugt samtlige mavemusklerne i et forsøg på ikke at sprutte alt for meget af grin. Samtidig er de allesammen fyldt med kreative påfund, og derfor er det så fedt! Jeg bliver virkeligt udfordret på mine evner, og på søndag er det så sykundskaben, der skal stå sin prøve. Nu har jeg jo ikke syet ret meget (3 par bukser, 2 nederdele og 1 kjole, men hvem tæller?), så det er med tungen lige i munden og lidt klamme håndflader, at jeg sådan offentligt skal sidde bag maskinen. For jeg tvivler altså på, at de andre på mærkværdigvis også nogle gange bliver viklet ind i ledningen, eller at de har så lidt logisk sans som mig i forhold til at få delene til at passe sammen. MEN muligvis kan de lære mig en masse, hvilket jeg sådan set satser ret meget på! Og så satser jeg på at komme hjem med ihvertfald 1 færdigt projekt......


En nederdel i baner til Karoline

Bukser til Luna Marie - og planen er klar; der skal lommer til.


Så de næste aftener kommer muligvis også i klipningens tegn. Og hvis jeg ikke når så meget som forventet på søndag, er det jo bare fantelastisk at have klippet så, så det 'bare' er at sætte sig ved maskinen.


Fik jeg sagt, at jeg glæder mig?

16 kommentarer:

 1. Det kan godt være at de andre er skægge, men selvom jeg kun har læst din blog, så synes jeg nu også du lyder sjov:-) God fornøjelse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. det er en rigtig god ide at være forberedt til sådan en gang kreatræf, så går man ikke i cirkler om sig selv på selve dagen :)

  at have en stak klippet er super motiverende fordi så kan man som du selv nævner bare sætte sig ved symaskinen.

  god kreadag på søndag, glæder mig til at se hvad du når udover at grine, sludre og drikke kaffe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror også, at jeg må lave klippeaftener en gang imellem for at noget klar.

   Slet
 3. Lyder dejligt med denne kreagruppe. Glæder mig til at se hvad du får lavet :)
  God fornøjelse.
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mit bedste påfund i år - den kreaklub.

   Slet
 4. Måske vi skal sidde ved siden af hinanden så Anna, jeg er nemlig også typen der ik altid kan få symaskinens dele til at gå op i en højere enhed. Når jeg læser dit indlæg, tænker jeg, gud jeg skal forberede mig... Jeg har jo aldrig prøvet det med mønstre... Men det går nok, hyggeligt bliver det i hvert fald :-)

  SvarSlet
 5. Puha, som Marie skriver, skal jeg da lige love for, at du får sat os andre i sving! Jeg har 1.000 idéer, men samtidig også en aftale med mig selv om at bruge af det jeg har allerede har i gemmerne. Øverst på listen over to do´s står en varmer til stempelkanden, fugle og gymnastikposer - men meget kan nå at ændre sig... Oskar er syg med feber idag, men jeg håber at han når at blive rask til lørdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god bedring med Oscar!

   Jeg glæder mig til at se, hvad du ender med at lave. Jeg er VILD med fuglene.

   Slet
 6. Fik jeg lige nævnt, at jeg er SÅ tæt på at melde afbud til den barnedåb. Jeg er bare så ked af, at jeg ikke kan være med.
  Og det med ikke at være god til noget, det er jo blot en kortvarig tilstand. Det er det vi er sammen om, alle har et talent de kan dele ud af, og omvendt har vi alle noget vi kan lære af andre.
  Jeg glæder mig i hvertfald til efter ferien, hvor jeg er indstillet på at aflyse hvad som helst for at være med.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Åh, jeg ville også ønske, at du kunne komme med. Det kunne være det allerhyggeligste i verden:-)

   Slet
 7. Det bliver bare så hyggeligt - glæder mig:-) Har allerede været igang med at optegne mønster på ternet mønsterpapir - det er dog en ommer for mønstret i bogen var til 1x1 tern og mit papir er 2x2 tern. Så nu står jeg med et mønster i voksen størrelse som jeg er næsten færdig med at tegne op - hehehe. Så de næste par aftener står også på forberedelse her:-)

  SvarSlet
 8. Hej Anne :-)

  Tak for din besked inde hos mig, hvad er "din" friskole? :)

  SvarSlet
 9. Det er Voldumegnens:-) Og spottede en Line blandt de ansatte:-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...