fredag den 5. oktober 2012

En lille strikket sag

En lille strikket sag er blevet til i ugens løb. Garnet var egentligt tiltænkt en cardigan, men efter at jeg skulle i gang med at trevle op for 3. gang og blev mere og mere arrig ved tanken, besluttede jeg, at det var tid at skifte spor.

Og da jeg sad og dagdrømte over strikkeopskrifter, faldt jeg over denne. Der var ikke langt fra tanke til handling, så selvsamme aften blev cardigandrømmen pakket væk og frem med næste idé. Og det var en god idé, for vesten var let at strikke, og den er bare skøn som færdig. Ingen tvivl om, at den skal der produceres flere af.

Nu er jeg så i gang med næste projekt - en strikket kjole til Luna Marie. Men projektet er ikke helt selvvalgt. Garnet blev købt i foråret og lykkeligt glemt, da andre sjovere projekter meldte sig på banen. Men nu skal det være, og når det nu er på pind 4, er det ikke så slemt endda - selvom de 8 cm rib var lige ved at slå mig ud.

På søndag bliver strikkepindene dog byttet ud med hæklenålen, når jeg skal til hæklecafe hos Yarnfreak. Jeg har fundet et projekt, som jeg vil starte op derinde. Men mere om det senere....

Det er SKØNT at være tilbage i blogland igen. Jeg har lovet mig selv at prioritere bloggen lidt, selvom jeg også er blevet fanget af Instagram. Og så har jeg besluttet at tilføre blogland lidt af gode stemning, for det kunne vi vist godt trænge til.

Hav en dejlig dejlig fredag aften!

5 kommentarer:

 1. Det vil jeg da glæde mig til at se på søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih, kommer du også søndag? Hvor hyggeligt!

   Slet
  2. Det var hyggeligt at møde dig :)

   Slet
  3. I lige måde. Og jeg så lige, at du også kommer til blogtræf - det bliver super hyggeligt!

   Slet
 2. Den er så fin vesten, og dejlig varm til de kolde måneder der venter. Sikke et skøn hår hun har, sådan noget lægger man mærke til når ens egen har knap så meget ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...