onsdag den 25. maj 2011

Den helt rigtige mavefornemmelse!

Aaaaah! Ovenpå en morgen, som bare var alt andet end idylisk (mumler noget om en fortravlet, stresset, svedende, snerrende underskudsmor) er det bare skønt med skønt på at sidde her i det stille hus med 2 sovende børn, en forspist hund, en mand som ikke er hjemme (fordi han tror, at han kan ramme et rådyr?!?!?!) og bare vide, at det har været en GOD dag!

Luna Marie og jeg besøgte sundhedsplejersken i dag. Jeg var som sædvanligt ret sikker på, at udover at babyen sikkert ikke havde taget et gram på, så ville hun også efterfølgende tage navneforandring til Sinke Puma, fordi hun hverken magter at ligge på maven, rulle eller gå - og pigebarnet er jo 4 måneder forstås! Men altså, sundhedsplejersken delte ikke ligefrem min bekymring, for barnet er både tyk, lang og dygtig til at ligge på maven! Sikke en mavepuster at få - på den fede måde altså! Jeg har bare gået og set irriterende glad ud resten af dagen og følt, at det her mor-noget det er da overhovedet ikke så svært!! Og resten af dagen har bare været hyggelig og bestået af 1 stk. snakkende 3-årig (hvor mange ord kan der være inde i det lille bitte hoved), en baby som har ligget og trommet sig selv på maven og set ganske veltilfreds ud og så en mail fra søde Anne om, at hun gerne vil lave endnu en skøn kreation til Karoline.

Og nu har jeg huset for mig selv, kaffe i kruset, cookies i maven og Greys i fjernsynet. Så kan man næsten ikke finde noget at være gnaven over - næsten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...