onsdag den 15. august 2012

At mestre begrænsningens kunst

Først og fremmest - tusind tak for jeres søde ord i mit sidste indlæg. Den sidste uge har været vanvittig hård. Jeg har altid sagt, at den dag Fimpe ikke var her mere, ville jeg hyle i 14 dage. Og jeg tror, at det kommer til at holde stik. Ihvertfald har hver eneste dag været tårevædet og svær. Jeg savner ham uendeligt meget og kan slet ikke forstå, at han ikke skal være en del af vores liv mere. Det bliver heller ikke lettere af, at det er gået op for Karoline, at Fimpe ikke kommer tilbage. Hun er ked af det og savner. Han har været en del af hendes liv altid, så jeg forstår godt, at hun er forvirret. Det er vi allesammen, og følelserne sidder uden på tøjet. Selvom han 'bare' var en hund, var han jo verdens bedste af slagsen.

**********************************

Husker du dette indlæg?
Jeg troede egentligt, at jeg ville blive bedre til at få færdiggjort nogle projekter efter at set hvor skønt det er at kunne se de færdige resultater. Men nej! Nu sidder jeg igen med masser ad ufærdige projekter og masser af drømme om, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave, men som jeg alligevel ikke nyder at gå i gang med, fordi den dårlige samvittighed prikker mig på skulderen. Lyder det bekendt?

Men sidste gang hjalp det mig gevaldigt at udstille mig selv lidt og prikke til min dårlige samvittighed, så nu gør jeg det igen. Min tidsfrist er noget mere flydende denne gang, fordi jeg lige om lidt starter med videreuddannelse og af erfaring ved, at tiden til kreative udskejelser bliver snuppet til lektielæsning. Men jeg kender også mig selv godt nok til, at jeg ved, at jeg bliver nødt til at lave andet end at sidde med snuden i en bog. Og ellers må jeg multitaske og lave hæklende lektielæsning. Men forhåbningen er, at listen er væk, når året er det samme. OG at jeg IKKE er startet op på andre opgaver!

2 hæklede kaktusser
Da jeg hoppede på kaktusbølgen for et par måneder siden, hæklede jeg på livet løs og fik lavet en masse løse kaktusdele. Men jeg har stadig ikke fået lavet bunden til de sidste to og fået dem samlet. Et lille projekt, som hurtigt burde blive løst.

Hæklede muffins til barselsgave
Min kusine fik en datter for nogle uger siden, og barselsgaven er sådan set parat. Men jeg mangler at få hæklet 2 muffins til den nybagte storesøster, som selvfølgelig heller ikke skal snydes for en gave.

2 hæklede Helger
SOm jeg allerede har vist på bloggen her, er jeg i gang med endnu 2 Helger. Og de er jo sådan set næsten færdige. Der mangler bare lige et par gevir, øjne, næsebor og lidt montering, og så er de klar til levering.

2 hæklede iPhone covers
Nu er der pludseligt 2 iPhones i familien, og begge trænger gevaldigt til et cover. Så jeg har spidset hæklenål no. 2 og er gået i gang.

Hæklet kurv
Nogle rester zpaghetti skulle gerne blive til en kurv til Luna Maries værelse. Jeg startede op, men forsøget mislykkedes. Nu er der købt nye materialer, som ligger bare og venter.

Strikket tørklæde/sjal
Mit strikketræningsprojekt tager form. Jeg er snart halvvejs med tørklædet, som bare er ind-og udtagninger i restrik. Jeg pønser på at hækle en kant rundt i en mere markant farve, men nu må vi se, hvad det ender med.

Strikket cardigan til Luna Marie
Da vi i april var på Fyn, besøgte jeg selvfølgelig Tanterne og fik købt noget skønt alpaca til en cardigan til Luna Marie. Jeg har ikke været tilfreds med strikningen, så det er 3. gang, jeg strikker den om. Men NU skal den laves færdig, og der mangler faktisk kun et ærme. MEN jeg er lidt nervøs for, at jeg ikke har garn nok på trods af, at jeg købte 100 g. mere end opskriften siger.

Strikket kjole til Luna Marie
Når mit strikketræningsprojekt er fuldført, har jeg købt garn til at lave en kjole til Luna Marie. En let lille spencer-opskrift fra Sys Fredens. Jeg har en lille drøm om, at Luna Marie kunne have den på juleaften, og hvis jeg nu begynder at opføre mig eksemplarisk med hensyn til opstart af nye projekter, er det måske ikke bare ønsketænkning?

Og alt det restegarn
Som så mange andre i blogland er jeg blevet forelsket i tæppe med granny squares. Så selvom jeg på ingen måde er gået i gang, har jeg givet mig selv lov til at producere firkanter, når jeg trænger til at tænke på ingenting og alting.

Jeg glæder mig helt vildt til listen er tom. For som altid har jeg flere nye projekter i kikkerten. Men mere om det, når listen er tom.............
Iphone cover på vej
En kjole skal der til
Første forsøg med kurven gik ikke over al forventning
Snart halvvejs med tørklædet

5 kommentarer:

 1. God fornøjelse med at nå det hele:-) Jeg glæder mig til vi ses onsdag...

  SvarSlet
 2. Ha ha ..... det lyder lige som min liste...... jeg har også bare uendelige mange små hækledimser, dåsetasker, kaktusser, mobilsleeves og tørklæder kørende på en gang.... og ønsker mig 30 timer i døgnet.... så jeg kan få afsluttet lidt, og stadigvæk passe mine skønne unger og mit arbejde...... :O)

  God fornøjelse med dine projekter... :o)

  Solskinshilsner

  Liselotte

  www.familiengelefffonnesbech.dk

  SvarSlet
 3. hold op du har gang i mange projekter, jeg er selv så "opdraget" at det ene skal gøres færdigt før det næste bliver startet op.

  god fornøjelse med at sysle lidt med de forskellige ting og få fornøjelsen af at sige det var det :)

  SvarSlet
 4. Som du måske godt kan gætte, er jeg nøjagtig lige som dig, jeg tænker nogle gange på, om det bare er en del af det, at være kreativ!?
  Jeg glæde rmig meget til at se alle dine projekter blive færdiggjort, de lyder lækre hver og én!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...