tirsdag den 7. august 2012

Forberedelser til en særlig dag

Det er fødselsdagstid her i huset - min for at være helt nøjagtig. Når klokken slår 12, får jeg et par rynker mere og endnu et lys skal sættes i lagkagen. 
Det er sært med fødselsdage. Som barn er de det vigtigste i hele verden, men som voksen nedgraderes betydningen lidt. Jo jo, det er rart at få gaver og se sine kære. Men så er det heller ikke større. Ihvertfald ikke for mig. Men med børn i huset er det ikke tilgiveligt at springe fejringen over. Og jeg elsker at lære mine børn om skønne traditioner. Om flag og gaver, om lagkage og sukker, om at fejre! Så jeg har stået lidt på hovedet her i eftermiddag og gjort klar til i morgen. Men for første gang i mange år har jeg lovet mig selv (eller også er det den bedre halvdel, som har beordret det), at jeg ikke stresser eller overordner. Så jeg startede med klargøringen med at:


Hav en dejlig aften!

6 kommentarer:

 1. Jamen så vil jeg da være tidligt ude og sige tillykke om ca. 3 timer;-)
  Det er hyggeligt at fejre fødselsdag, men ja med alderen betyder det ikke så meget mere! Jeg husker tydeligt som barn hvordan man næsten ikke kunne sove aftenen før.
  Rigtig god fødselsdag, med eller uden forberedelses stress!

  SvarSlet
 2. Dejligt at se at du ikke overstresser:-) Du får også lige et på-forhånds-tillykke fra mig!

  SvarSlet
 3. Nej der er ingen grund til at stresse... og det skulle så komme fra mig, som hvert år, til samtlige fødselsdage her i huset, siger det samme til mig selv, uden at det dog lykkes. Men dejligt at nogen kan finde ud af det :)
  Her er det nok også børnene som glæder sig mest, når vi voksne har fødselsdag, men jeg ELSKER dog stadig at få gaver :)
  God dag i morgen.
  Kh

  SvarSlet
 4. Jeg synes heller ikke der er nogen grund til at stresse. Bare slap af og nyd din dag. Og også for tidligt tillykke herfra. :-)

  SvarSlet
 5. Hurra og stort tillykke med dagen i dag, du kære søster.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...