torsdag den 9. august 2012

Tættere på de 40

1 år nærmere voksenlivet. Alt det fede. Friheden. Råderummet. Tror jeg!

Mine kollger og venner synes, at jeg er rablende fjollet, når jeg siger, at jeg glæder mig til at blive 40. Men altså det gør jeg virkeligt! Jeg er sikker på, at 40'erne bliver årtiet, hvor det hele kommer til at gå op i en højere enhed - eller ihvertfald med mindre stress og mere overskud end 30'erne. Jeg har en (muligvis lettere naiv) tro på, at man som 40 årig genfinder noget mere tid og 'frihed', når nu børnene bliver større. Men samtidig har man stadig mange år tilbage i livet til at lade sig selv føre ad en anden vej. Så jeg glæder mig til at runde det næste hjørne.

Og i går var et trin på vejen - den årlige tilbagevendende aftale; min fødselsdag! En dejlige rolig fødselsdag med morgenfødselsdagssangsvækning og gaver, kolleger som havde sørget for, at mit kontor var pyntet op og en smule fejring med den nærmeste familie.

Også gaverne var lige som ønsket. Men den aller aller bedste var nu fra Karoline. Det fineste perlearmbånd i de fineste farver. Det var lige så hun dirrede, da jeg skulle åbne den, og stoltheden lyste ud af hende, da hun så, at armbåndet var på her til morgen. Jeg havde ikke troet det, men jeg elsker lave-gaver og ville ikke bytte dem for noget. Tanken om, at hun har lavet den til netop mig varmer så uendeligt højt.

Og nu er der kun 9 år igen......3 kommentarer:

 1. Hov hvor har du købt de brune arme????

  SvarSlet
 2. Stort tillykke :-) Dejlige gaver du har fået - særlig armbåndet, forstår godt det vækker glæde :-)

  SvarSlet
 3. Masser af forsinket tillykke her fra - jeg er helt enig. 40´erne bliver gode tider...mere rolige - det er ihvertfald min plan (og jeg fylder 36 til oktober...host, host).
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...