torsdag den 18. oktober 2012

Varme til vinteren

Da jeg i forrige weekend var til hæklecafe hos Yarnfreak, startede jeg op på dette halsrør. Men da jeg kom hjem, gik det op for mig, at enten havde jeg ikke været snu nok eller også havde jeg ikke været omhyggelig nok med at få taget mål på den. Men lige meget hvad, så var den ihvertfald for kort. Så det var ensbetydende med, at jeg måtte starte forfra. Heldigvis hækles røret på en pind 12, så jeg var hurtig færdig igen. Halsrøret er hæklet i naturuld købt hos Yarnfreak og hæklet ud fra en opskrift fra butikkens blog.



Nu prøver jeg så på at focusere på nogle af alle de halvfærdige projekter, som ligger i en bunke ved siden af sofaen. Inden vi tog på ferie, startede jeg op på en række muffins med egen opskrift, som gerne skulle komme til salg på et tidspunkt. Og bunken voksede under flyveturen, hvor jeg i den grad havde brug for at tænke på noget andet, end hvor mange kilometer vi var oppe i luften. Men efter hjemkomsten er focus kommet på alle mulige andre projekter, som har været sjovere at lave. Og det er lidt tåbeligt taget i betragtning af, at mange af dem kun mangler en bund og lidt montering.

Dog trækker det noget mere i mig at starte et nyt strikkeprojekt. Jeg er blevet bidt af de to pinde og glæder mig til at blive dygtigere, så jeg kan få gang i noget lidt mere avanceret. Men indtil da må jeg øve og øve mig, hvilket pigernes garderobe nyder godt af. Jeg kigger en del på Pickles, men kan ikke finde ud af, om jeg skal lave denne eller denne til Karoline. Hvad synes I?

8 kommentarer:

  1. Det er rigtig fint dit halsrør og ser dejlig lunt ud:-) Jeg stemmer på den jakke, der hedder "enkel jakke!...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er næsten for varmt endnu:-)

      Og det endte med den opskrift, som du valgte:-)

      Slet
  2. Er enig med Fie i begge dele! :o)

    SvarSlet
  3. Dit halsrør er da blevet super flot, synes jeg!
    Jeg er vild med den gule farve. Smadder henrivende her til efteråret.
    Er det et af den slags halsrør, som man kan tage/sno rundt om hovedet flere gange?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - jeg er også VILD med farven. Og det er netop sådan et, som man kan vikle rundt. Det fungerer super godt.

      Slet
  4. Lækkert halsrør! Jeg synes du skal vælge den første du linker til :-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...