tirsdag den 15. januar 2013

Familiefødselsdage

Udover at januar byder på kulde, en slunken økonomi og en frygtelig masse nytårsfortsætter byder den for vores familie også på 4 fødselsdage på mindre end 3 uger. Det kan føles lidt hårdt for dankortet - det indrømmer jeg. Men samtidigt så er jeg opdraget til at ELSKE fødselsdage, og det gør jeg! Så derfor skal mine piger ikke mærke, at det lige har været jul, og det eneste vi drømmer om er lidt salat! Så huset er fyldt med festivitas og flag, og når vi når til nu, så glæder jeg mig over, at vi nu har endnu et år, før fødselsdagstoget går i gang igen, og at det igen er blevet hverdag.

Gaverne til niecen var selvfølgelig fyldt med lige det, som en 3-årig kunne ønske sig. Men derudover havde jeg også lavet lidt hæklet til hende - hæklede hårelastikker med kugler og nogle med hjerter - hjerterne er fra denne DIY, som er anbefalelsesværdig!

På Luna Maries fødselsdag skulle hun have lidt godter med i dagplejen. Men i stedet for at bage cupcakes fik de hver en i den hæklede udgave. Den vakte efter sigende jubel og bliver brugt igen og igen.


8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!- og selvfølgelig skal det fejres selvom det er januar:-) Kan huske at du snakkede om en blogbiks med hæklerier- er det stadig noget du har planer om?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg stadig. Og skal vist bare have lavet et indlæg eller en side herinde. Men jeg er spændt på, om det overhovedet kan sælges, hvilket jeg håber:-)

   Slet
 2. Det ser dejligt ud god ide med cupcakesene det giver ikke så stort et sukkerchok

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes egentligt ikke, at der er behov for sukker i den alder. Og posen var derfor i stedet fyldt med flag, servietter, rosiner og riskiks - og cupcaken. Og ungerne - de syntes, at det var en fest:-)

   Slet
 3. Jeg er vild med din idé med hæklede kager til alle. Den får børnene jo meget mere glæde af, og forældrene må også have været begejstret for at få den med hjem :-)

  SvarSlet
 4. Tak Marie.
  Ja, det hittede vist ret meget, og jeg er ved at overveje, hvad man kan finde på til Karolines kommende cirkusfest.

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig hyggeligt ud og fødselsdage de kommer hele året :-) Vi .6 stk i December :-)

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder af fødselsdagsstemning!
  Og sikke en god ide med den hæklede cupcake - den passer jo perfekt ind i langt de fleste institutioners sukkerpolitikker og ungerne får noget der vare lidt længere og som de kan få med hjem - virkelig god ide!!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...