søndag den 6. januar 2013

Vær velkommen herrens år

og velkommen herhid!

Nytåret drønede derudaf, og det er først nu, at jeg har haft tid til at sætte mig ned og komme herind og ønske jer godt Nytår!
Der holdes øje med fyrværkeriet

2012 blev på mange måder et år, som bare accelerede afsted. Jeg gik færdiggjort endnu et fag på min efteruddannelse, den 1 årige krævede sin mor konstant og hele tiden, arbejdet krævede også sit, og manden tog en stor beslutning og træder ind i 2013 med et nyt job i favnen. 
Men 2012 blev også trist og svær; mest af alt fordi jeg mistede min allerbedste pelsede ven. Jeg kan stadig knibe mig selv i armene og tænke "hvor bli'r han af", indtil jeg kommer til at kigge op og så ved, hvor han er. 
Året gav heldigvis også et nyt bekendtskab i form at kreaklubben, som jeg bare er så uendelig taknemmlig for at have mødt. Det er verdens sødeste kreadamer, som giver det vildeste energi-boost og kreatrang. Tak damer - jeg ser frem til 2013 sammen med jer!

Indlægget her bliver hverken langt eller fint. Men jeg ville bare lade jer vide, at jeg er herude endnu, selvom min skrivelyst eller kommenteringslyst desværre godt kunne være bedre.....

2 kommentarer:

  1. Håber på et dejligt 2013 for dig og din familie!- og jeg er også meget taknemmelig for, at du er kommet ind i mit krea-liv:-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...