søndag den 28. juli 2013

Sommer vol IEfter 14 fantastiske feriedage i sommerdage vendte vi i går næsen hjemad. Det har været 2 skønne uger - langt ud over vores forventninger. 

Vores første uge stod i campingens tegn. Som nogen måske husker, var vi ikke synderligt heldige med vejret sidste år - altså faktisk regnede det næsten konstant, de 7 dage, vi var afsted! Og måske husker nogle, at jeg var klar til at tage hjem igen, inden vi havde fået rejst forteltet!

I år gik det heldigvis anderledes. Jeg har her til eftermiddag tømt campingvognen og bl.a. båret regntøjet ind igen. Og det fik vi overhovedet ikke brug for i år - hvem havde forventet det?

Vi startede campingturen ved østkysten i det nordlige jylland. I år havde vi valgt en plads, som ikke havde fine stjerner, men som vi tidligere havde gået igennem, og som forøvrigt havde en fin hjemmeside. Det endte dog med at være en mærkværdig oplevelse. Ikke at der var det helt store i vejen med pladsen som sådan. Nå ja, legepladen var muligvis ikke blevet opdateret de sidste ti år, og brusebadet foregik med den mindste lille bitte stråle. Det var mere det, at der var nærmest tomt. De gæster, som var der, var mest fastliggere, som kiggede den anden vej, når vi gik forbi og dermed fik os til at nikke genkendende til alle de fordomme, som der er om fastliggere på campingpladsen. Men det føltes bare slet ikke som sommerferie, så efter 2 dage pakkede vi sammen (utroligt hvor hurtigt man kan få kastet tingene ind i vognen, når man har besluttet sig) og kørte vestpå.

På vejen besøgte vi Voergaard Slot og oplevede deres middelalderdage. Det er virkeligt anbefalelsesværdigt, hvis man kommer på de kanter.

Vi endte i Løkken - igen! Vi tilbragte sommeren deroppe for tre år siden, og nu har vi så været tilbage igen. Campingpladsen, som vi lå på, er Løkken Klit Camping, og vi blev endnu en gang imponerede over, hvor fin en plads det er. Det er lækkert, og pigerne elsker at være der.

Som sidste besøgte vi også et par gange den nærliggende by, Lønstrup. Anders Agger udtalte på DR2 for et par uger siden, at byen var undervurderet, og jeg giver ham fuldkommen ret. Der er noget magisk over byen, som ved første øjekast ikke ligner noget særligt. Men når man har besøgt deres havbad med mindre børn, vinder det fuldstændigt. Vi brugte flere timer der, og jeg glæder mig allerede til, at der også skal etableres et i Thy, for så skal vi bruge Vesterhavet meget mere til at bade i. Jeg er opvokset ved Vesterhavet og indrømmer blankt, at mine børn aldrig kommer til at bade deri. Det er et smukt hav uden tvivl, men jeg finder det også lumsk og barsk. Men med et havbad bliver det børnevenligt igen. 

Vi havde en fantastisk uge på camping! Jeg havde ikke troet, at det kunne være så let at campere. Men ungerne drønede rundt, og vi voksne fik sol på kinderne. Da vi kørte afsted på ferie, snakkede vi om en chartertur i sommeren 2014. Men efter en fabelagtig uge 29, overvejer vi igen. Er Løkken mon egentligt lykken?

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Hvor er det bare ærgerligt at det blev en dårlig oplevelse på den første campingplads. Vi har altid været heldige, men vi er også gået meget bevidst efter stjernerne. I år har vi været mere modigt, og valgte en DCU plads med tre stjerner, men vi blev overhovedet ikke skuffede. Og vores ferie har været meget biligere end ellers. Så det er nok vigtigt at spørge sig frem hos venner og bekendte når man vil gå ned i stjerner.
  Det lyder til at I rigtigt har hygget jer. Vi snakkede om at køre sydpå med campingvogn inden ferien, men nu er jeg også i tvivl efter sådan en skøn uge ;-)

  SvarSlet
 2. Godt i kom væk fra den første plads (vil du mon afsløre hvilken det var, så vi andre ikke bliver ledt i fordærv:-)) vi tilbragte en uge på Skiveren det var fantastisk.... Vi ankom godt nok i den strideste vind, så det var nær ved umuligt af få sat forteltet op! Det endte i hvert fald med at det stod pilskævt!
  Kan levende sætte mig ind i angsten med unger og vesterhav! Dog fik begge vores tøser dyppet deres kroppe i vandet, på en af de milde dage, og de var vilde med det!
  Henrik som også er opvokset herude vestpå, fik altid bundet en snor om livet som barn, når de badede i vesterhavet. Måske man skulle genoplive den fidus i fremtiden.
  Vi krydser fingre for godt vejr næste år! Det gør aætså bare en kæmpe forskel uanset hvor mange stjerner campingpladsen så end har!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...