mandag den 16. december 2013

Den sidste snert af den mørke tid

Går vi ind i nu. I weekenden er det slut, og så går det igen fremad mod lysere dage. Ja ja, jeg ved godt, at det nok kommer til at tage lidt tid, før vi har lyse forårsaftener igen, men jeg får altid en følelse af, at nu går det fremad. Og i år har det for mig været mindre mørkt end det plejer. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ikke blevet så 'ramt' af de mørke eftermiddage.

Weekenden har stået i fødselsdagens tegn. Morten skulle fejres i går, og det blev han skam af hele familien. Jeg brugte nogle aftener i ugens løb på at lave jorbæris, bananis med chokolade og vanilleis med chokolade, og da der jo blev mange æggehvider til rest, var der en god begrundelse for at lave kyskager til fødselsdagen. Der er små chokoladestykker i, så det var ikke muligt at sprøjte dem ud med en sprøjtepose. Så synsmæssigt var det ikke så smukt, men smagen var heldigvis i top!

Det blev også til en juletur til Hinnerup, hvor en af byens gader er oppyntet med julelys i alle (u)mulige afskygninger, og også en af byens butikker har i højeste grad taget julepynten til sig. Pigerne jublede, og der er ingen tvivl om, at det må blive en fast juletradition at tage dertil.

Og tak for alle kommentarerne om suttestoppet! More to come:-)

1 kommentar:

  1. Vi skal så meget forbi Hinnerup i weekenden, Alberte vil elske det ;-) Tillykke med Morten, jeg synes nu kyssene ser gode ud :-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...