torsdag den 5. december 2013

Freestyle hækling

En kollega spurgte, om jeg ikke kunne freestyle en barselsgave, og den udfordring sagde jeg selvfølgelig fluks ja tak til. Det kom der denne lille ven ud af, med rangler indeni, så baby kan få glæde af den om nogle måneder.

Efter alt for meget julegaveproduktion nød jeg at kunne lave noget andet, og det var sjovt at få frie tøjler. Jeg blev inspireret på instagram (har jeg nogen sinde sagt, at jeg faktisk næsten elsker instagram?)

I går aftes fik jeg slået masker op til endnu en sweater til mig selv. Garnet har været indkøbt længe, og jeg krydsede virkeligt meget fingre, da jeg lavede en test af strikkefastheden. Men det passede heldigvis (phew), og nu skal jeg bare lige over de første 5 cm. rib, og så skal der bare strikkes glat længe. Jeg ved godt, at det for mange er en pinsel at strikke glat, men jeg holder ret meget af ikke at skulle tænke, mens jeg strikker. Tænke kommer jeg så nok til, når jeg kommer til ærmerne, for jeg har besluttet, at nu skal det være - jeg SKAL lære at strikke ærmer på en rundpind. Jeg gider ikke skumle mere over strømpepinde, og min stædighed gør, at det skal simpelthen være en af de ting, som jeg lærte i 2013.

Og efter julegaveproduktionsmåneden er jeg også klar på at finde kommende projekter til 2014. Har du planer om nye projekter?

2 kommentarer:

  1. hold nu op hvor er den cool den ugl' ;)

    SvarSlet
  2. Den er da blevet rigtig fin, er sikker på at den nok skal vække glæde:)
    Og ja projekter er der altid nok af..Jeg må lave en liste ja jeg må så:)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...