lørdag den 4. januar 2014

10 ting, som jeg vil nå i 2014

Så er året skudt i gang, og dermed muligheden for at lave lister over kommende projekter i årets løb.

Da jeg læste om Cecilies udfordring, var jeg lige ved at springe med på den. Tænk dig 12 skønne strikkerier, når uret slår 2015. Men jeg kender alligevel mig selv godt nok til at vide, at jeg ville stresse over projekterne, og om jeg ville nå at få dem færdige i tide.

I stedet har jeg fundet 10 projekter, som jeg gerne vil prøve kræfter med i 2014. Nogle af dem er lidt ambitiøse og andre er lige til at overkomme. Men det er alle ting, som jeg gerne vil kunne sætte flueben ved, når året er omme.

#1: Strikke tempelblomst

#2: Sy ballonbukserne om færdige

#3: Strikke vanter til mig og pigerne

#4: Lære at hækle bogstaver

#5: Sy nederdel med sløjfe

#6: Hækle juleelg

#7: Sy nederdel i str. mig

#8: Strikke cardigan i vendestrik

#9: Lære at strikke pænt med 2 farver

#10: Strikke pude i vendestrik

Garnet til pkt. 1 er allerede på vej i posten, og jeg glæder mig til at se, om jeg bliver lige så begejsret over at strikke den som så mange andre. Den er ihvertfald utrolig smuk, og måske kan jeg nå at få glæde af den i den sidste del af vinteren, hvis jeg er hurtig vel og mærke. For der ligger stadig et par projekter herhjemme i kurven, som også skal færdiggøres. Luna Maries fødselsdagsgave til næste uge er jeg slet ikke begyndt på endnu, og der er også en cardigan med mønster, som jeg mangler at blive gode venner med. Ellers må ponchoen blive brugt til efteråret.

Hvad har I planer om i det nye år?

4 kommentarer:

 1. Jeg har en plan om, at jeg ikke vil lægge planer.

  Synes det er gid ide med din liste, men især at der ikke er deadline for hver enkelt ting - så kan du gøre det når det passer dig og tiden og overskuddet er der til det

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en god plan med en nyfødt:-)

   Slet
 2. Jeg har ingen planer for 2014. Jeg tager tingene som de kommer. Og som idëerne dukker op/ behovet opstår. Men jeg er sikker på at jeg ikke holder hænderne i ro. Og at der nok skal komme en masse kreativt inden kalenderen siger 2015.
  Men din plan ser da fin ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gid jeg havde det sådan. Jeg har allerede minst 20 ting, som jeg godt kunne tænke mig at gå i gang med, og så ender det alligevel med, at jeg ikke får lavet det, som jeg ville:-/

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...