fredag den 17. januar 2014

Backward

Ligesom Mie kom jeg til at sidde og kigge på billeder på computeren i dag. Og jeg faldt over disse billeder fra den 17. januar for tre år siden. Luna Marie var 7 dage gammel, og vi var ramt af babyboblen, mens Karoline bare dimsede rundt. Jeg husker dagene som om, at de bare flød ud mellem hinanden, og der blev vendt op og ned på dag og nat.

Det er ikke til at forstå, at vores to piger nu er så meget større, at Luna Marie er på Karolines alder, og at Karoline skal i skole om bare få måneder. Selvom det på en eller anden måde var en magisk tid, så ønsker jeg mig ikke tilbage. Jeg elsker den tid, vi har nu, hvor pigerne er blevet så store, at mulighederne er mange flere, og jeg elsker deres samspil og deres leg sammen.
Men derfor er det nu stadig dejligt at drømme sig tilbage.

Rigtig god weekend - både til alle jer med sne og til alle jer uden:-)

4 kommentarer:

 1. Fra en der er i boblen - må jeg sige jeg glæder mig til om tre år :) Selvom jeg elsker babyboblen og duften af baby og den daglige udvikling. Men jeg under min store pige at hun kan få sin mor igen :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne billeder! Det fik da også lige mig tilbage til babyboblen. Suk! ;)

  SvarSlet
 3. Årh, nogle skønne skønne billeder. Jeg har en stor pige efterhånden, og det glædes jeg over, men for pokker hvor jeg dog glæder mig til at få en lille ny igen.

  SvarSlet
 4. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...