lørdag den 26. februar 2011

Lørdagscharme!

Ah! Alting emmer fred og (næsten) idyl efter en lørdag med en pylret og muligvis lussingesyge-ramt 3 årig og en baby, som vist nok har ondt i maven. Jøsses, det giver meget larm! Når man så ovenikøbet er lettere vrissen på grund af manglende søvn og på grund af manglende nedgang af graviditetflommenhed, skal der bare ikke så meget til, før det hele bliver for meget.
Men når man så bare har en halv times intensiv Hamaperlepladelavning med størstebarnet, mens Mindstlingen hyler hos sin far, bliver det hele meget bedre. Og nu, hvor begge børn sover, og manden er pacificeret med meget sær mandefilm, mens lånehunden bobler i sin kurv efter at have været meget tvær over, at vi kunne være så frække at give ham et stort kødben (hunden ville øjensynligt hellere have et lille, så han hurtigt kunne blive færdig og tigge videre efter 'rigtig' mad?!?!?!), så er det svært at være rigtig sur - selvom det ellers er en af mine spidskompetencer - at være kvindesur.
Så i stedet for at surmule og sidde og skule fornærmet i et hjørne vil jeg bruge resten af aftenen på at nyde stilheden og nyde alle de skønne indlæg på alle de skønne blogs, som jeg læser.


Yiks, det var næsten for meget skønt i ét indlæg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...