torsdag den 29. december 2011

Tilbageblik

2011 lakker mod enden, og i en stille stund sidder jeg og bliver en anelse sentimental over året, som snart er gået.

2011 blev sandeligt et fremragende år. Luna Marie bragede til verden bare 10 dage inde i det nye år, og selv fødslen adskilte sig i så høj en grad fra Karolines, at vi allerede der burde have vist, at Luna Marie på de fleste punkter er sin søsters modsætning. Men hun er skøn, og det har været et fantastisk år endnu en gang at få lov til at se en baby folde sig ud og blive til et lille menneske. Fra bare at være er hun nu et stædigt rad, som ved, hvad hun vil og ved, hvordan hun kan få det.


Et år ældre er Karoline også blevet, og jeg troede faktisk ikke, at der ville ske det helt store fra 3 til 4 år. Men nu hvor vi snart kan tælle på en hånd hvor mange dage der er til hendes fødselsdag, er det tydeligt, at vores lille pige er ved at blive stor. Hun er skrækkelig hysterisk som sin mor. Men samtidig ejer hun ikke en gram jalousi og elsker at gøre andre glade. Hun er sprængfyldt med fantasi og fyldt med troen på, at foran hende venter det store eventyr.

For Morten blev 2011 også et banebrydende år. I første halvdel af 2011 fik vi at vide, at Morten skulle i gang med at finde andet arbejde, da hans arbejdsgiver - og far - ville trappe ned. Det var ventet, men samtidig en stor mundfuld, fordi Morten netop havde været ufattelig glad for at arbejde der. Men heldet ville, at Morten fik arbejde i en større virksomhed med masser af sjove kolleger, spændende arbejdsopgaver og mulighed for at udvikle sig.

2011 blev et svært år for mig. Et år, hvor jeg blev sendt til tælling, og hvor jeg stadig kæmper for at finde fodfæstet. Men 2011 blev også året, hvor mit eget kreagen for alvor kom op til overfladen. Inden starten på dette år havde jeg kun hæklet tæpper, men nu flyder der muffins, oreos, nisser, gnomer, elge rundt i mit hjem. Og en trøje er på vej. Det er fedt og fantastisk, og jeg nyder det enormt.

Tak kære blogland for et fabelagtigt år! Rigtigt godt Nytår!

5 kommentarer:

 1. Skønt indlæg! Tror det er både sundt og godt, at gøre status på det år der er gået. De bedste nytårsønsker til dig :)

  SvarSlet
 2. Det virker alt i alt som en rigtig god års status.
  Håber du kommer godt ind i det nye år.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker de her tilbagebliksindlæg med alt det søde og det sure i den store pærevælling som livet jo er:)

  Og sjovt lige at se 'min' dåbskjole på Luna Marie:)

  Masser af gode ønsker for dit næste år:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 4. Også ønskerne om et rigtig godt nytår til dig og dine. Må det blive fuld af smil i hverdagen!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 5. Tusind tak allesammen - skønt med nytårskommentarer:-)

  Lis: Din kjole bringer stadig smil. Og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke skal have flere børn....;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...