lørdag den 18. februar 2012

Kommer tid

Jeg er gået i gang med et nyt strikkeprojekt; en ribstrikket vest til Luna Marie. Jeg har fanget, hvordan man strikker vrang, men jeg har måttet sande, at jeg på ingen måde kan trævle et stykke op og fange maskerne. Så efter at være startet forfra har jeg nu besluttet, at fejl er okay og forsøger at acceptere dem (og ja, det er korrekt opfattet, at jeg kigger vredt på fejlene og bander af mig selv!).


Og så tager det jo bare laaaaaaaaang tid at strikke, fordi det er skiftevis ret og vrang. Og fordi jeg hele tiden glemmer, hvad jeg sidst har strikket og må tælle og kigge. Så lige nu skal jeg virkeligt holde mig selv i snor for ikke at starte et nyt projekt op. Hurra for stædighed!

2 kommentarer:

 1. Hvor jeg da kender det...

  Har et prinsessesvøb liggende (som var det første jeg begyndte at strikke efter ikke at have rørt strikkepinde siden jeg var barn)...

  Der er 4 fejl i det, og jeg mangler kun at lave 1/4 af den yderste blondekant...

  Jeg er ikek sikker på jeg nogensinde får det færdig... Så jeg er meget imponeret over din holden dig selv i nakken!

  SvarSlet
 2. Du er bare for sej med det strikning. Den ALLER største hjælp er at lære og SE hvad men har strikket sidst, så slipper man for al den tællen. Prøv at lægge mærke til hvordan masken kommer til at se ud når du strikker hhv. ret og vrang, så kan du altid se hvad du er kommet til :)
  - og jeg ved godt, det lige tager lidt tid at lure af.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...