tirsdag den 13. marts 2012

Jeg bliver simpelthen så stolt


... når jeg bliver kontaktet vedrørende mine kreative udfoldelser. Senest er det en anden blogdame, som gerne vil have mig til at lære hende at hækle. Først blev jeg ramt af følelsen af, at det kan jeg da ikke, det er jeg slet ikke god nok til, og det kan jeg da ikke finde ud af!

Men så rankede jeg ryggen og blev lidt rød i kinderne og super stolt! For jeg kan jo godt! Mine hæklerier er ikke perfekte, men det er ok.

For mindre end 2 år siden lavede jeg intet kreativt. Men så skete der et eller andet. Jeg ved ikke helt, hvad det var, men sikkert en kombination af at have lært blogland at kende og af at være blevet gravid igen og blevet ramt af endnu en omgang redebyggerinstinkt. I første omgang var det Tusindfryds DIY på grannystripes, som fangede min interesse, og det var et super godt springbrædt til alle andre hæklerier. Senest er jeg gået i gang med en hue lavet i halvstangmasker - også med opskrift her fra blogland.

Og blogland har i den grad også inspireret mig til at komme i gang med symaskinen og med strikkepindene. At læse rundt omkring har lært mig, at hvis man vil, så kan man! Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg bare ville hoppe ud i at sy eller strikke. Jeg har aldrig været typen på det. Jeg er jo den pessimistiske type, som tænker, at det går aldrig, og det kan jeg da ikke lære. Så jeg får tanket godt op på selvtillidskontoen, når det så lykkedes.

Nu glæder jeg mig så til at se, om jeg også kan finde ud af at lære fra mig......

6 kommentarer:

 1. Sejt - og selvfølgelig kan du det - jeg har det som dig, for 1½ år siden, lavede jeg næsten intet kreativt ud over lidt klip og klister :) men ja, af en eller anden grund, gik jeg pludselig bare i gang, og nu kan jeg slet ikke lade være - senest er jeg i gang med at lære hæklekunsten, helt grøn endnu, men nu kan jeg daa kende forskel på nogle forskellige masker ;)

  Go for it!!!

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Det er skøn læsning Anna! Det er så fedt og sejt, at du bare har kastet dig ud i krearierne. Tænk, af det har ligget derinde i dig uden at komme ud. GODT det skete og selvfølgelig kan du lære det fra dig! Seje dig!

  SvarSlet
 3. Jeg har også fået vækket mit kreativegen frem igen ved hjælp af blogland og min egen blog.

  Det er dejligt med de virkelig gode DIY, hvor alt ligesom er "skåret ud i pap".

  Det giver en så meget selvtillid når man pludselig mestre ting, man overhovedet ikke kunne forestille for blot et år siden.

  Det er super godt også at få lov at lære fra sig. Både det at man hjælper en anden god på vej, men også at man får fokus på at der er ting men rent faktisk mestre ret godt.

  SvarSlet
 4. Du er supersej! - og jeg sætter mig altså også ved siden af dig på næste onsdag, for jeg vil også lære at hækle:-)

  SvarSlet
 5. Jeg er dig dybt taknemmelig over at du vil hjælpe mig -(blogdamen) er altså kun 31 ;0)
  Jeg kunne ikke have skrevet et bedre indlæg selv.. Har altid været kreativ... Men er bare blevet meget bedre til at springe ud i den dybe ende og prøve nye ting af, siden jeg har fået min egen blog og blevet en del af blogland...
  Og at skulle møde nye skønne mennesker er bare et stort +
  Glæder mig til at møde dig og de andre ;0)

  SvarSlet
 6. Jeg har altid været kreativ, men er bestemt blevet mere kreativ af at opdage blogland!
  Og tænk, der findes et land, hvor Janteloven har svære betingelser og hvor vi inspirerer og hjælper hinanden! :-)

  /Karen

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...