torsdag den 22. marts 2012

Jeg VIDSTE, at det var en god idé

- at mødes med en masse blogdamer!Tiden flyver afsted, og jeg nyder hvert et øjeblik! Og i modsætning til sidste gang fik jeg rent faktisk lavet noget - jeg er i gang med et projekt, som kombinerer firkanterne med granny stripes og en idé hapset fra blogland. More to come.....

Og så glæder jeg mig allerede til næste gang, jeg skal mødes med de søde damer. 

7 kommentarer:

 1. Det var en MEGA god idé med den kreaklub!- tusind tak for igår, du er jo simpelthen den mest flittige hausfrau, jeg nogensinde har mødt:-)

  SvarSlet
 2. Det var rigtig hyggeligt endelig at møde jer :-) Glæder mig til næste gang, og til at se dit færdige projekt.

  SvarSlet
 3. Det var en rigtig god ide, godt initiativ Anna. Mange tak for endnu en hyggelig aften...som altid ender meget senere end man havde regnet med :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en skøn aften.. Selvom du til tider var lige ved at opgive mig ;0) Jeg er super glad for at være kommet med i jeres kreaklub- det var et skønt og befriende nede på jorden selskab ;0)
  Men hold op jeg var træt idag... endte jo med at køre en forkert vej hjem så det blev lige til + 20 minutters kørsel... :0(
  Vi ses jo snart igen
  Kh
  Mille

  SvarSlet
 5. Tak Anna, fordi du fik så god en idé. Kram

  SvarSlet
 6. Fie: Tak for komplimentet - hvor er du sød:-) Jeg er stadig meget imponeret over, hvor flot du allerede hækler.
  Marie: Selv tak - det var super hyggeligt at møde dig. Projektet skrider fremad, så mon ikke, at det er klart til næste gang - gerne før! Jeg glæder mig nu også til at se dit pudeprojekt.
  Tanja: SElv tak! Håber sådan, at vi når at ses, inden Lillesøster melder sin ankomst.
  Mille: Godt at du kom med. Jeg lavede samme stunt som dig og kom til at køre igennem Aarhus - duuum idé! Måske var det dig i en lille hvid bil?
  Christina: :-)

  SvarSlet
 7. Jeg turde ikke køre gennem århus kunne ikke lige orienterer mig ifht der hvor jeg kom ind så vendte om igen for at køre tilbage og finde motorvejen.. Men det var ikke mig d kørte i en lille hvid bil..

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...