onsdag den 7. marts 2012

Starten på en ny æra?

Så er det klar, parat, start!
Symaskinen ankom i går som aftalt. Super service og hurtig levering! Nu skal maskinen så stå sin prøve. Eller er det mig?
Jeg har brugt formiddagen på at besøge den lokale stofbutik, Stof & Stuff, som har lækre stoffer og en sød ekspedient, som ikke grinede af, at jeg overhovedet ingen anelse har om, hvad jeg skal gøre. Det er genialt for sådan en krea-nød som mig, at der i kort afstand fra mig både ligger en god garn- og en god stofbutik.Nu er stoffet så i maskinen, og imens sidder jeg så og tygger på, om jeg tør. Altså bare det at klippe stoffet volder mig store spekulationer.... Kan jeg bare lægge stoffet dobbelt og så klippe 2 på én gang? Kommer det ene ikke til at være spejlvendt? Går det? Og kan jeg overhovedet finde ud af, at sætte sytråden i? Bør jeg i virkeligheden bare lave en Maude og glemme alt om stof?

To be continued.........

7 kommentarer:

 1. Man skal lave en del fejl for at lære hvordan man lige skal gøre det. Så du er vist nødt til bare at kaste dig ud i det. God fornøjelse :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også nybegynder i at sy, og det er bare med at springe ud i det, og lære af sine fejl. Jeg glæder mig til at se hvad du kaster dig ud i :-)

  SvarSlet
 3. Som hovedregel, klip endelig dobbelt, de fleste dele SKAL være spejlvendte. Så klip du bare løs. - I mange mønstre er der vist hvordan man mest fordelagtigt ligger delene på stoffet - inkl. hvor det skal være dobbelt.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker det her indlæg!- du er min soulmate:-)

  SvarSlet
 5. Jeg burde have lavet en Maude! Klippede ikke dobbelt og står nu med 4 stk. stof, som ikke passer sammen! Hvad var der nu galt med at hækle et tæppe?!?! Jeg var jo rablende vanvittig!

  SvarSlet
 6. Jeg burde have lavet en Maude! Klippede ikke dobbelt og står nu med 4 stk. stof, som ikke passer sammen! Hvad var der nu galt med at hækle et tæppe?!?! Jeg var jo rablende vanvittig!

  SvarSlet
 7. Jeg er som tidilgere nævnt heller ikke en haj til at sy...og har også lavet den brøler. Klippede to ens bukseben....ups...måtte købe mere stof og klippe to (modsat) nye ens bukseben, det resulterede i to par ens bukser. Heldigvis var det str. 2 år og jeg kunne sagtens få dem afsat :-)
  Held og lykke!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...