søndag den 18. marts 2012

Man skal jo starte et sted

Med sin stofsamling.

Jeg har meget længe kigget forelsket på alt det smukke stof, som befandt sig her i blogland, men aldrig helt kunnet retfærdiggøre, at jeg selv købte noget af det. Men NU! NU må jeg! Og den seneste uge har jeg startet min stofsamling op.

Jeg har igen besøgt min yndlingstofbutik, hvor jeg fandt disse 2 stoffer. De er så fine og retroagtige, at jeg bestemt må gemme noget af det til små projekter.


Og så har jeg været så heldig at få lov til at købe lidt stof af Didde-Louise. 2 fine stykker stof, som jeg glæder mig til at bruge af.Og så har jeg så heldig at få fingrene i et helt dynebetræk herfra. Jeg vil gerne bytte noget af dette betræk til noget andet retrostof, hvis der er nogen, som har lyst? Smid en kommentar eller send  mig en mail.

Luna Marie har det meget bedre i dag - og det samme for mig. Tusind tak for alle de søde kommentarer - det har varmet helt utroligt!

6 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønt stof!

  SvarSlet
 2. Tak:-)
  Jeg ELSKER også farverne og mønstrene og glæder mig til, at jeg skal i gang med at kreere.

  SvarSlet
 3. Du må da vidst snart lige fortælle lidt om den der yndlingsstof butik.. ER total forelsket i dit orange "daisy" lignende stof..
  Måske vi skulle lave en bytte stof kreaklub aften en dag ??
  Kh
  Mille

  SvarSlet
 4. Skønne sager. Jeg har en fornemmelse af, at din samling kommer til at vokse sig stor temmelig hurtigt ;)

  SvarSlet
 5. Mille: Butikken hedder Stof & Stuff og ligger i Hornslet (de har også en butik i Aarhus). De har de skønneste stoffer, og så er der kun 10 minutter i bil derhen, hvis jeg bliver akut stoftrængende:-)

  Christina: Det har jeg også en fornemmelse af.....

  SvarSlet
 6. Ih, sikke nogen skønne sager! Jeg er helt vild med det hele :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...