søndag den 22. april 2012

Forårets projekter #2: strikket vest

Efter at nederdelen hurtigt blev færdiggjort, greb jeg næste projekt; nemlig en strikket vest til Luna Marie. vesten er strikket udfra en opskrift fra Duddelutte med pind nr. 3. Jeg valgte at sætte en neongul kontrast til den lidt kedelige grå, og det fungerer rigtigt godt. Opskriften var let og overskuelig at følge, og jeg er glad for, at opskriften går flere størrelser op, for jeg tror let, at vesten kan blive en klassiker herhjemme.


Men altså, jo flere ufærdige projektet jeg får på pindene igen, jo mere lyst får jeg til at starte noget nyt op. Garnet fra Tante Grøn brænder i posen, og i dag har jeg flere gange taget giv selv i at tænke "jeg kunne jo bare liige". Det er der jo bare en ting at gøre ved - nemlig at få lavet de sidste tre ting. Jeg er derfor startet op på de muffins, som er min del af en byttehandel. Jeg har dog på fornemmelsen, at jeg ikke helt synes, at det er nok med "bare" muffins, men nu må vi se, hvad jeg finder på.

 Garnet fra Tante Grøn skal bruges til en ganske simpel cardigan i retstrik til Luna Marie. Men når jeg er færdighed den, mangler jeg ideer til nye strikkeudfordringer. Jeg mangler en let opskrift på en cardigan/sweater i str. 4/5 år. Nogen, som har en vanvittig god ide?

7 kommentarer:

 1. Jamen altså hvor du får noget fra hånden:-)
  Jeg lurer lige i min superstrikkende mors opskriftsgemmer, om der er noget, der kunne være sagen til en cardigan/sweater:)

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet fin. Rigtig flot med den gule til...og projekter kan man aldrig ha' for mange af ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Nu har jeg set mig lun på et projekt fra Pickles. Jeg er håbløs:-D

   Slet
 3. Du er virkelig effektiv :-) den er blevet rigtig fin, elsker farverne sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie. Jeg elsker også kontrasterne.

   Slet
 4. Ih, har først lige set dette indlæg - hvor er den fin den vest. Genialt med den konstrast-farve.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...