onsdag den 18. april 2012

Projekter i én stor pærevælling

Kender I det? Man starter på et projekt, det fungerer og ser fint ud, og så er man næsten færdig..... Hvorefter man straks sætter gang i endnu et projekt, som også er enormt spændende og fint. Det er ligesom sket for mig, og nu har jeg gang i alt for mange ting, som jeg ikke får gjort færdigt! Og ih, hvor det generer mig - hrpf!

Så nu har jeg lavet mig selv en deadline, som hedder, at jeg senest den 31. maj 2012 skal have færdiggjort disse kreative sysler. Og helt ærligt, så burde det være muligt, hvis jeg bare hev mig selv lidt i ørene og ikke fik flere skøre indfald!

#1 Strikket vest
Denne vest til Luna Marie er næsten færdig. Der mangler kun 8 omgange restrik og så lige en del montering, men så er den også klar - altså klar til at komme i skuffen, for der går vist lige et halvt år eller mere, før lillepigen kan passe den.


#2 Strikket vest
Ja, kloge læsere vil med det blotte øje erfare, at der er tale om samme model som vist lige herover, og ja, det er korrekt! For jeg mente ikke, at jeg kunne strikke på den anden vest, mens vi skulle køre til Fyn, så jeg måtte med det samme købe mere garn til endnu en vest!!!


#3 Hæklet nederdel
I juledagene så jeg en fin nederdel her i blogland. Billedet er jeg vendt tilbage til flere gange, og nu har jeg fået hæklet en. Og jeg mangler ikke ret meget, før Karoline kan tage den i brug. Faktisk skal elastikken bare sættes i, der skal hækles en omgang fastmasker og fæstnes lidt. Dét burde være til at klare.


#4 Hæklet legemad
Verdens sødeste niece ønsker sig hæklet legemad, og jeg er fuld og i gang. Skal bare liiige...... Men der skal hækles nogle madder, et par småkager og et æble.


#5 Hæklede cupcakes
En sød blogdame vil hjælpe mig med mit lettere kaotiske blogdesign, og en byttehandel er blevet til. Så jeg burde i virkeligheden komme i gang!


#6 Hæklet overraskelse
En sød og kær og nær veninde har fået job, hvilket jeg har ventet på LÆNGE! Så der skal lige laves en lille overraskelse til hende, som kan pynte, når hun sidder ved computeren. Mere kan jeg ikke sige, for hun læser vist med nogle gange....


*********************
Som I kan se, er det egentligt ret overkommeligt. Hvis altså, at det ikke var fordi, at jeg har forelsket mig i denne poncho, har købt nyt garn hos dem her, godt kunne tænke mig at lave denne eller/og denne. Og så har jeg fået en masse lækker stof og en masse skønne mønstre, så jeg kunne sagtens liiige igangsætte 16 nye syprojekter. Så jeg bør vist holde mig selv lidt i ørene.....

8 kommentarer:

 1. Jeg bliver helt forpustet af bare at læse dit indlæg, så jeg vil anbefale delmål:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes da, at det er delmålsagtigt - så skulle du se min "virkelige" to-do-liste. Den giver mig sved på panden;-)

   Slet
 2. Uha, kender det alt for godt. Har altid minimum 7-10 syprojekter liggende. For det er nemlig sjovere at gå i gang med noget nyt. Så jeg tror jeg tilslutter mig din deadline og så er det lige før der burde være en straf hvis jeg ikke når at færdiggøre dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer at indføre en præmie, hvis jeg når alle tingene. Jeg egner mig vist bedre til gulerod end til pisk!

   Slet
 3. Jeg kender det virkelig godt, jeg har også en masse projekter liggende, og det værste er at jeg er gået en smule hækle/strikke kold. Men det går nok, tingene løber nok ingen steder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikke/hæklekold - det var dog skrækkeligt! Håber aldrig, at det rammer mig;-) Det irriterer mig at have alle de projekter liggende så jeg tror, at det vil gavne mig at få noget gjort færdigt. Så kan jeg også bedre forklare mine nye garnindkøb:-)

   Slet
 4. Velkomme i klubben, endlig fik jeg dig med ( altså den klub for os med de mange projekter)
  Og så får du forresten lige tilnavnet; Fru HurtigStrikker!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Men jeg gider slet ikke være med i den klub:-( Jeg vil derimod være med i de færdiggjortes klub....

   Og så hurtig er jeg heller ikke - jeg har bare ikke noget liv!

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...