mandag den 11. juni 2012

Og jeg lover aldrig mere at kaste med nederdele.....

I går var det endelig blevet tid til kreaklubbens første heldagsarrangememt.

Vi mødtes hos Fie Og nød en dag fyldt med kreative indfald, snak og kage. Dog tror jeg mange af os havde regnet med at få lavet lidt mere, end hvad det blev til. For mit vedkommende havde jeg jo nærmest regnet med at slippe op for projekter, og jeg havde derfor medbragt mit hækleri. Men grunden til, at jeg til sidst sad og skumlede over hæklenålen, havde jeg ikke forudset. For at sy en nederdel måtte da være piece of cake. Sådan var det ikke helt for mig, og på trods af de andres opmuntrende ord endte jeg med at kyle nederdelen fra mig i raseri. Jeg anede simpelthen ikke, at en nederdel kunne gære det ved mig:-)

Men på trods af at jeg tog hjem uden at have fået produceret noget som helst, kan jeg alligevel fremvise lidt. For at se de andre og være sammen om kreativiteten fik jeg til at sidde ved symaskinen hele aftenen. Så nu er både nederdel og buksernes snydelommer Klar til brug.

å

Jeg har verdens allerbedste kreaklub og er enormt taknemmelig for, at de er kommet ind i mit liv.

10 kommentarer:

 1. Jeg opdagede slet ikke du også havde gang i bukser... Men det var måske efter jeg gik. Det kan godt være det drillede lidt, men resultaterne er blevet super fine :-)

  SvarSlet
 2. LIKE LIKE LIKE!!! Både dig, nederdel og bukser!

  SvarSlet
 3. din kreaklub er jeg dybt misundelig over, sådan en vil jeg også have :)

  det er så typisk at det der skal drille driller når man har allermindst brug for det, og hjælper det at kaste det fra sig, så fred være med det :)

  SvarSlet
 4. Hej Anne, kan man sende dig en mail? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man ihvertfald - på annahaagaard@hotmail.com

   Slet
 5. Dejligt at du fik færdiggjort de ting du gerne ville:-) Jeg har efterhånden erfaret at man skal sætte forventningerne lidt ned til, hvad man når når vi er sammen, for vi storhygger jo også med masser af sludder- og ikke mindst blogger-quiz...

  SvarSlet
 6. Nogle gange er en pause bare nødvendigt for at kun tage ja-hatten på igen. Det er blevet rigtig godt, men det synes jeg faktisk er helt og aldeles ligegyldigt, fordi din glæde ved kreaklubben må da stikke af som vinder! :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt med en kreaklub!
  Håber at pakken med stof er kommet godt frem? :)
  Kh

  SvarSlet
 8. Det er skønt at have en kreaklub, har selv en dejlig en af slagsen.
  Men man skal ikke regne med at man får lavet det helt store når vi mødes, det er jo ligeså meget hyggen i at være sammen med en flok piger og uden unger der gør det hyggeligt.....og ikke at forglemme kagen ;)

  Skøn nederdel der alligevel blev lavet og bukserne med :)

  SvarSlet
 9. Nederdelen blev SÅ fin Anna, og de der bukser er altså også lækre. Ååhh jeg glæder mig til jeg får lidt mere tid og arme fri, så jeg også kan komme igang ved symaskinen igen. Vi må holde sydag igen snart.
  Vi ses i august :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...