mandag den 25. juni 2012

Pinterest-vest

Som så mange andre er jeg blevet indfanget af Pinterest. Fantastisk sted, fantastiske ideer og fantastisk mulighed for at lave overspringshandlinger.

Men jeg må medgive, at jeg fra nu af aldrig kommer til at mangle kreative ideer, og nu er den første allerede ført ud i livet.

                   

En let sommervest til Luna Marie (i str. 2 år) lavet ud fra grundideen fra Familiejournalen, men bare med stang- og fastmasker i hele opskriften, da jeg på ingen måde forstod diagrammet. Vesten er hæklet udelukkende i bomuldsrester fra gemmerne, så udover at den er gratis har jeg nu også fået ryddet lidt ud i det massive garnroderi, jeg havde fået skabt mig.

Og så glæder jeg mig uendeligt meget til vores sommerferie! Og for første gang er jeg komplet ligeglad med vejret. Sidste år havde vi nærmest kun regnvejr på campingturen, søer i forteltet og alt for meget vådt tøj. Men vi havde en DEJLIG ferie med masser af gode oplevelser og endnu flere dejlige timer sammen.Så i år kan sommervejret bare komme an - jeg er klar! Kommer solen, skal vi på stranden, og bliver det i stedet regnvejr og blæst, er det tid til at tage ud og se det danske land eller sidde i teltet og spille spil og tegne magiske tegninger. Men lige meget hvad - så er forventningens sommerfugle ved at indfinde sig. Det bliver godt, gør det7 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot. Det er nogle skønne farver du havde rester i. :-)
  Jeg er også på Pinterest. Det er godt nok mange timer jeg får brugt på at finde kreative ting uden at lave noget. Fnis. Hvad er dit navn derinde?

  SvarSlet
 2. den er så god den model fra familie journalen, jeg har også hæklet den i flere varianter :)

  god ferie

  SvarSlet
 3. Det må være en dejlig fornemmelse at have hæklet så smukt et stykke tøj - bare ved at bruge rester:-) PINTEREST ROCKS!!!

  SvarSlet
 4. Du er hurtig altså! Hvor er den sød, dejligt at få lavet noget af det man har liggende. Jeg kan godt li' du glæder dig til ferie lige meget hvad. Man kan jo sagtens hygge sig selv om det regner :-)

  SvarSlet
 5. Tak for alle de søde kommentarer!

  Der går lige et par uger, før der er feriestemning, men forventningens glæde er nu ikke så ringe endda!

  SvarSlet
 6. Jeg skal altså i lære hos dig!!! Blev der sagt....
  -hvor er du bare sej :O)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...