torsdag den 7. marts 2013

Et strikkeprojekt af de større er sat i gang

I weekenden fik jeg startet på det til dato største strikkeprojekt, en cardigan til mig selv. Det meste af arbejdet er i retstrik, og på pind nr. 4 er det nu ganske overkommeligt. Jeg er dog lidt spændt på, om jeg kommer til at kede mig halvvejs. Men ligenu passer det mig glimrende, at jeg kan strikke og se fjernsyn samtidigt. Og så er det et godt bilprojekt, hvilket passer fint, nu hvor vi skal køre en lang tur i weekenden. Garnet er fra Hjelholts uldspinderi og består af en blanding af merino og pelsuld, og det er super lækkert i kvaliteten og i farven. Garnet var i fed og ikke i nøgler, så jeg måtte have min mors gamle garnvinde i brug. Min far mener, at den stammer fra hans bedstemor, så jeg er nu 4. generation, som bruger den. Den er let at stille op og pille ned, og så synes jeg, at den er smuk med tanke på alle de garner, som er blevet vundet op i tidens løb.

Jeg er lidt stolt over, at jeg nu endelig har kastet mig ud i et større projekt, for jeg har så mange flotte opskrifter, som jeg gerne vil prøve. Så jeg regner med, at min garderobe til vinter mest af alt kommer til at bestå af strik lavet af mig selv.... måske!5 kommentarer:

 1. What a beautiful shade of blue you picked!!!

  SvarSlet
 2. Ej, hvor den er fin - og er enig i, at det er en smuk blå farve! Dén glæder jeg mig til at se færdig.... (og hvis du ender med ikke at kunne passe den, fordi den er for stor, så sender du den bare til mig, ing! :-D).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, jo det vil jeg bestemt huske på:-D

   Slet
 3. Det blir da en skøn cardigan du har gang i der. Og du sukker over en pind 4. Jeg har gang i en ping 3. Og synes næsten ikke jeg komme rnogle vejne.
  Men sikke en smart garn-vindsel (hedder det mon det??). jeg har kun mine fødder og til tider mine mands hænder til hjælp, når jeg skal klargøre mine garnbundter. Jeg fik købt garn med Henrichsens Uldspinderi her i denne uge. Og det er heller ikke på nøgler... Men ved fælles hjælp fik jeg det gjort klar. Du kan se på min blog hvad jeg har gang i. Viser billeder løbende.

  SvarSlet
 4. Nej nej, jeg sukker bestemt ikke over pind 4 - det går sådan set stærkt nok. Det er bare en anelse langtrukkent bare at strikke ret hele tiden...

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...