søndag den 10. marts 2013

Julegaver

Bedre sent end aldrig - det burde have været dette indlægs overskrift! For i julen 2011 gav vi Mortens forældre et gavekort til brunch og familiefoto. 2012 kom, og 2012 gik, og 2012 blev af en eller anden mærkelig grund ikke til året, hvor vi fik taget billederne. Når 3 kalendere skal finde sammen, kan der godt gå en del tid - er vi eksemplet på!
Men i lørdags fik vi taget os sammen. Jeg stod for brunchen, og en dygtig fotograf i Viborg stod for billederne. Nu venter vi bare spændt på resultatet. Det er altid spændende med billeder - bliver de for opstillede, smiler alle, er fødepøllen hoppet ud, ser jeg sær ud. Men fotografen var god til at få kontakt med de små, som jo ikke helt forstod, hvorfor de pludseligt skulle sidde stille og se søde ud. Så nu venter vi bare....
Luna Marie var helt med på ideen om brunch - i det hele taget er hun ret meget med på ideen om mad. Det er lidt mærkeligt, når nu Karoline altid har spist som en fugl, og vi altid har brugt en masse energi på at få hende til at spise, så bare at få en lillesøster med en god sund appetit. Hun elsker at spise, hun elsker at sidde og hygge sig og fylde maven. Når vi finder boller frem, så brøler hun "Ååååååååååååst", indtil der er serveret. Og der bliver 'uhmet', så det er en fryd. 

Fine tulipaner fra gæsterne

4 kommentarer:

 1. God gaveidé:-) Og hvor ser det bare lækkert ud med brunch og sprøde tulipaner...

  SvarSlet
 2. Skøn julegave - glæder mig til at se resultaterne!

  SvarSlet
 3. Lyder hyggeligt - vi har også haft hele svigerfamilien med til fotograf i dag. Fotografen var dig bare en af mine forældres venner, der har mulighed for at låne et studie. Tilgengæld havde vi to timer, så mon ikke det lykkes at få et par billeder der kan bruges ud af det ;o).

  Vi har også en "fugl" og en "grovæder" herhjemme - dog bare omvendt, det er indimellem en udfordring at skulle stoppe den ældste samtidig med at man skal sidde og opfordre den yngste...

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...