tirsdag den 19. marts 2013

Mens vi venter


på, at jeg får strikket det andet ærme færdigt på cardiganen til mig selv, finder jeg masser af inspiration til kommende strikkeprojekter. Faktisk går det ret godt med ærmet, og jeg er næsten halvvejs med ærme nr. 2. Så jeg har store forventninger til, at jeg kan gå i gang med et nyt projekt i påsken. Og rundt omkring i blogland og på alle mulige strikkesider har jeg fundet masser af ting, som gerne måtte komme på min liste over projekter, som blev færdige i 2013.

Denne cardigan fra Familiejournalen ville jeg gerne lave til Karoline - men allerhelst i cirka samme farvekombination, som jeg har set hos Mille1000fryd.
Jeg skrev for en uge siden dette indlæg, hvor jeg efterlyste gode strikkeopskrifter til noget lækkert Alpacca silke, som jeg har i gemmerne. Tine kom med mange gode ideer - blandt andet denne cardigan, som skal afprøves. Og jeg er så heldig, at jeg tror, at jeg har garn nok til både en til Karoline og en til Luna Marie.
Jeg vil også gerne strikke noget til mig selv, selvom jeg lige nu bander lidt over, at det tager noget længere tid end jeg er vant til. Jeg er meget forelsket i både denne eller måske bare denne i en mindre stjernemønster.

Men en ting er sikkert - denne sweater vil jeg have strikket i 2013. Jeg troede sådan set også, at jeg ville været gået i gang med den allerede nu. Jeg troede også, at jeg havde fået købt garnet, men farveforskellen mellem de 2 garnkvaliteter var for stor, så det kom til at se FOR meleret ud. Allerhelst ville jeg købe garnet via Pickles, men jeg synes, at portoen bliver for dyr. Så nu leder jeg med lys og lygte efter noget andet. Og jeg skal NOK finde det.

Billede lånt her

Hvilke strikke to-dos har du?

6 kommentarer:

 1. Projekter projekter projekter - tror aldrig vi løber tør :) ...heldigvis! jeg hepper på dit ærme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Niks, never ever! Jeg er grebet af garnhimlen!

   Slet
 2. Hæ - Der er altid en milliard ting man gerne vil have lavet synes jeg...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke! Jeg tror snart, at jeg igen skal have lavet en lave-færdig-liste, for jeg har vist gang i for mange ting!

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...