onsdag den 3. april 2013

Lidt mor-lækkerhed - give away!

Efter at jeg er blevet mor, er opmærksomheden på mig selv nok aftaget en del. Der er bare ikke på samme måde tid og overskud til at gøre noget godt for sig selv - eller også så prioriterer jeg bare anderledes, som så mange mødre nok gør! Jeg er rigtig god til at købe billige produkter til mig uden at skule til, om de i virkeligheden gør noget gavnligt for mig. En shampoo er vel en shampoo og en creme en creme, har jeg tænkt.

Derfor klappede jeg også lidt i hænderne, da jeg fik tilbuddet om at teste disse produkter fra Bodynordic, hvor man bl.a. kan få skønne hårprodukter . Bodynordic er dansk udviklet hud- og kropspleje til hele familien.

Jeg har testet 2 produkter fra Bodynordic; Repair shampoo, som skulle give styrke og fylde til svækket hår. Om mit hår er svækket, skal jeg lade stå i det uvisse, men da jeg farver det, føntørrer det og (når jeg har tid om morgenen) også glatter det, tænkte jeg, at mit hår sikkert ville glæde sig over at få en hjælpende hånd. Og selvom jeg kun har testet shampooen i en uge, må jeg sige, at shampooen er super lækker og gør meget godt for mit hår. Det føles lidt blødere og lidt mere glansfuldt, og jeg glæder mig til at bruge det meget mere.

Derudover har jeg også testet Bodynordics ansigtscreme, anti-ageing day cream med æblestamceller, som skulle beskytte, genopbygger og udsætter dannelsen af rynker, som Karoline sikkert vil mene, at der er brug for. Ihvertfald kiggede hun forundret på mig for nogle uger siden og spurgte "Hvad er det for nogle streger, du har i ansigtet, mor?" Og da jeg svarede, at det jo nok var rynker, var hun endnu mere forundret, for så var jeg virkelig gammel. Selvom jeg jo fnes, så har det nu prikket lidt til mig, at jeg måske skulle blive bedre til at pleje mig selv. Om ansigtscremen udsætter dannelsen af rynker, er svært at sige allerede nu. Men cremen er blødgørende uden at fedte, og huden føles mindre stram og med mere plads til at smile:-)

Jeg har fået lod til at udlodde den skønne shampoo, som jeg har testet til en af mine læsere. Det eneste, du skal gøre, er at skrive en kommentar om, hvorfor du trænger til lækkert shampoo. Og du må selvfølgelig også meget gerne følge mig på Bloglovin', men det giver ikke ekstra lodder! Jeg trækker en vinder på mandag, så skynd dig at smid en kommentar afsted:-)


37 kommentarer:

 1. Fordi jeg er mor! Og er kæreste, har et job, studere om aftenen og alt det andet der gør at man har brug for forkælelse. 😳😉

  SvarSlet
 2. Er jeg den første? ;-)
  Jeg trænger til sådan en shampoo fordi mit hår får den samme frygtelig behandling som dit gør - farve, føntørrer, glattejern. Nu må det være på tide med lidt forkælelse istedet.
  katrin@greencat.dk

  Knus Katrin

  SvarSlet
 3. Åhh en lækker shampoo, den kunne mit udtørret vintertrætte hår godt bruge .-)

  SvarSlet
 4. Efter to graviditeter hvor jeg nærmest har tabt alt mit hår og er gået fra langhåret til korthåret ville det være rart med en shampoo der kan holde mit hår i god stand når det (forhåbentlig) vokser ud igen :)

  SvarSlet
 5. Fordi jeg har termin mandag :O)

  SvarSlet
 6. Med 2 børn synes jeg ikke jeg har tid til at passe godt på mit hår, og Derma-shampooen jeg bruger nu, gør vist intet godt for det! Lidt luksus shampoo i stedet, ville sikkert kunne gøre underværker, uden at der skal bruges ekstra tid :)

  SvarSlet
 7. Fordi jeg elsker at have et dejligt hår, men kan måske indimellem godt glemme at forkæle en selv lidt, når man er mor:)

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

  SvarSlet
 8. Fordi jeg trænger til at have noget så jeg virkelig kan forkæle mig med.

  SvarSlet
 9. Jeg har ikke bedre grunde end de andre som har tilmeldt sig, men jeg synes jeg skal vinde fordi:

  - mor til en krudtugle som lige er begyndt i vuggestue (savner hende sådan)
  - snart begynder på arbejde igen, MEN bliver arbejdsløs til sommer :-(
  - Studerer på universitetet på aftenskole
  - Har trist og kedeligt hår, som virkelig trænger til noget forkælelse, så egentlig er det ikke mig, men mit hår der fortjener at vinde :-)

  trangsbeneficiet.blogspot.dk

  SvarSlet
 10. Efter en uheldig afblegning er mit hår forfærdeligt, så det ville være lækkert med noget godt til det! :)

  miaekholm.blogspot.dk :)

  SvarSlet
 11. fordi mit hår altid ligner en 80'er høstak, og kræver seriøs tæmning, heri indgår det at bruge en god shampoo ;)

  SvarSlet
 12. Fordi mit hår knækker for let, trods at jeg får rettet spidser hveranden måned hos frisøren.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 13. Jeg er ikke så god til at skrive, hvorfor jeg skal vinde,
  men jeg ville sige, at mit hår godt kunne trænge til at prøve en ny shampoo for at se, om mit hår bliver sundere af den(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/03/give-away-nr-31.html

  SvarSlet
 14. Jeg farver ikke selv hår, men mit hår er simpelthen så ødelagt! Jeg ville være meget taknemmelig, hvis jeg blev den heldige vinder:-)

  - mariannevas@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Mit hår og jeg ville komme i et super godt humør af denne giveaway, både vintervejret og jeg selv har været lidt hård med håret, så denne shampoo vil vi begge elske :-)

  SvarSlet
 16. Mit hår ville have godt af at blive forkæleet med sådan en shampoo!

  -Stinna Svendsen

  SvarSlet
 17. Jeg skal konfrimeres den 4 maj, og jeg har bare vildt meget brug for at prøve noget nyt til mit tunge og svækkede hår...

  SvarSlet
 18. Jeg kunne vildt godt tænke mig denne shampoo fordi mut hår virkelig trænger til forkælelse efter en laaaaaang vinter. Mvh Helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Efter 4 graviditeter og en lige afsluttet amning på 18 mdr, ja så er mit hår i en meget trist forfatning, det trænger så meget til kærlighed. Det er slapt, livløst og så er det så tyndt, da minimum halvdelen er røget på bekostning af amning :/
  Mvh Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 20. Deltager straks og krydser fingre! Synes jeg trænger til en ny god shampoo, da jeg i mange år har været sorthåret, men så tog beslutningen om et drastisk valg (pink hår!), der desværre også betød en masse afblegning og ødelagt hår. Derfor kunne jeg godt bruge en lækker ny shampoo og jeg spottede vidst ordet 'repair' på billedet :)

  xoxo,
  Sam Conradsen
  samconradsen@live.dk

  SvarSlet
 21. Alice
  Trænger til lidt selvforkælelse.
  alicekryel@gmail.com

  SvarSlet
 22. Altså... hvis du så min hø-stak, ville du ikke være i tvivl om, hvorfor jeg burde vinde :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 23. Fordi jeg trænger til at blive forkælet:)

  SvarSlet
 24. Lækker giveaway :D
  Hilsen vinterfryd.dk (mvinter@vinterfryd.dk)

  SvarSlet
 25. Ihh det lyder lækkert ;)
  Jeg er af den type der altid lægger mærke til hvad andre mangler, men glemmer og kigge ind ad og se hvad jeg selv egentlig mangler, så ville elske at kunne pleje mit hår lidt ;)

  Bettinalissa@gmail.com

  SvarSlet
 26. Århh.. En lækker konkurrence.
  Mit hår er blevet helt ødelagt efter utallige afblegninger (hvad tænkte jeg dog på i 10'ende klasse??) :)
  Derfor kunne det være at denne shampoo kunne hjælpe mit hår en smule, det håber jeg da! :)

  jyttemami@hotmail.com

  SvarSlet
 27. øj det er da bare en lækker give away...
  den laaaange vinter har i den grad sat sine spor så nu må der gøres noget og hvad er bedre end en masse selvforkælelse da det er lige det man mangler... så sol og selvforkælelse så skal det hele nok gå:O)

  SvarSlet
 28. regnbuens@hotmail.com

  hov glemte lige mail

  SvarSlet
 29. Alenemor, need i say more :)). Udover det, er håret ikke det jeg har plejet mest, det sidste år.

  SvarSlet
 30. Jeg har lige fået lavet lyse striber i håret, så mit hår kunne godt trænge til en god plejende shampoo :-)
  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Deltager :-)
  Jeg fortjener lidt lækkert til håret da det er 100 år og en sommer siden jeg har været til frisøren, og har nu bestilt en tid på tirsdag og har efterfølgende brug for at passe lidt bedre på mit hår med hårkur, lækker shampoo osv. :-)

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Mit hår er rigtig tørt og kedeligt efter jeg havde en mislykket hårfarvning, så trænger til lidt selv forkælelse til håret. :)

  millamusen@jubii.dk

  SvarSlet
 33. Kunne være det kunne hjælpe på fældningen med lidt lækkert shampoo :-)

  SvarSlet
 34. Jeg vil gerne være med :-) Kh Maria

  SvarSlet
 35. Jeg fortjener noget lækkert shampoo, da jeg lige har været til frisøren for at lave permanente krøller, men fik det dog ikke (kun smadret hår). Jeg krydser fingre, for at det er mig, der vinder :-)
  Du kan også deltage i min give away lige her; http://christinachili.blogspot.dk/2013/04/giveaway.html

  SvarSlet
 36. Mit hår er desværre ikke, hvad det har været, og det trænger virkelig til at blive repareret lidt efter en del hårfarvninger.

  Malene Matzen
  multi_1995@hotmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...