tirsdag den 2. april 2013

Yndlingsferie
Jeg elsker påskeferier. Synes, at der er noget magisk over vinterens slippen og forårets skønne soltimer. Og nu sidder jeg og fortaber mig i billederne fra dette års yndlingsferie.

Det startede nu lidt hårdt. Luna Marie blev syg med asmatisk bronkitis, og der måtte 2 lægevagtsbesøg på én dag til, før vi fik indstillet medicinen rigtigt. Hun var rigtig dårlig torsdag, og i mit stille sind tvivlede jeg nu lidt på, om vi kom afsted på ferie fredag. Men børn og sygdom er nu en mirakuløs størrelse, for fredag morgen var Luna Marie bestemt i bedring, og i snevejr begav vi os afsted. Og vejret klarede mere og mere op jo længere nord på vi kom.
Vi havde nogle dejlige dage hos mine forældre - som altid! Det blev til påskehareæggejagt med deltagelse af kusinen, som aldrig havde været en del af det før, og de stornød det alle 3. Og lørdag var vi ude og se påskelam. Det viste sig at være lammets dag, og vi blev budt velkommen til masser af nyfødte lam. Dét bliver vist helt klart en påsketradition. Og som altid var vi en tur ved Vesterhavet, som bare skal besøges, når vi er nordpå. Og så blev endnu et strikkeprojekt færdigt - men mere om det i et andet indlæg.

I dag har vi nødt det dejlige vejr herhjemme. Trampolinen er fundet frem, og sandtingene er taget i brug igen. Jeg ELSKER forår!


8 kommentarer:

 1. Such beautiful photos! I understand why you love Easter holidays so much! :) xo

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også forår og sikke nogle skønne billeder fra jeres påskeferie!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Godt at sygdom nåede at vende så I alligevel fik en god påskeferie:-)
  Jeg kan også mærke foråret er på vej og åh hvor er det dog tiltrængt, nyder hver en sol stråle!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi slubrer også hver eneste solskinstime i os:-D

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...