mandag den 15. april 2013

Mostergaversidste uge blev jeg moster endnu en gang. Det er ret fantastisk! Jeg er MOSTER med stort M og elsker at forkæle børnene.

Som jeg tidligere har skrevet om, fik jeg aldrig hæklet noget til mine piger, da de var babyer. Så denne gang skulle der ske lidt mere. Så derfor havde jeg denne pakke med op til min søster på barselsbesøg.

Kaninen er hæklet ud fra denne opskrift og har fået tilføjet en butterfly i en farve, som passer til kønnet. Vi kendte ikke babyens køn før fødslen, så derfor måtte der puttees lidt farver på efterfølgende.

Barnevognskæden er også lavet ud fra sammen blog - og opskriften er fundet her.

Og når baby nu bliver lidt større, så skulle han jo også have en rangle, og opskriften har jeg fundet hos Mie. Men i min lykkerus over nyheden om den lille nevø, glemte jeg selvfølgelig at tage et billede af ranglen. Men mon ikke at der skal hækles flere?

Nu hvor vi ved, at det var en lille smuk, skøn, vidunderlig, elskelig lækkerbidsken af en dreng (er det tydeligt, at jeg er meget stolt?), er jeg selvfølgelig gået helt i selvsving over alle de fine drengeting, som man kan hækle. Jeg har et par ideer til barnedåben, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Og så glæder jeg mig til at dåne over de fine drengegarnfarver, som man kan få. Og allermest så glæder jeg mig over, at fødslen gik godt, og at familien nu er forøget med verdens allersødeste dreng.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint! Du er da verdens sødeste moster, heldige lille dreng :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie! Han er bare så skøn, og nu glæder jeg mig til at lave masser af drengeting:-D

   Slet
 2. Sikke fine sager. Jeg er helt sikker på de blev godt modtaget af forældrene til verdens næstskønneste drengebarn (for det skønneste drengebarn tilhører mig;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. HA HA!
   Jeg er fuldkommen forelsket! Han er det fineste og dejligste, og så er det altså lidt hyggeligt med en dreng efter 3 piger på stribe.

   Slet
 3. Tillykke Moster! Sikke nogle skønne sager - er vild med den lille kanin! Sådan en vil jeg også lave - jeg bliver faster til en lille dreng om knap 2 måneder! Skønt med små bebser...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med babyer. Ham her bliver nok den sidste i familien, så jeg tror vist nok, at han bliver så grueligt meget forkælet.....:-D

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...