torsdag den 3. oktober 2013

En flyver i en flyver

Min rigtig gode kreaveninde, Marie, bærer rundt på en lillebror i maven. Og da vi mødtes i går i kreaklubben, havde vi alle en lille ting med til babyen. Du kan se flere billeder af gaverne her

En af mine gaver var denne lille hæklede flyvemaskine. DIY'en fandt jeg hos Filihunkatten.Og hvad var meget nærliggende end at hækle flyet, mens jeg netop sad i et fly? Flyet blev hæklet på vej hjem fra Tyrkiet, mens jeg sad med armene over hovedet over, at jeg overvandt min flyskræk. Det var en kæmpe hjælp, at jeg måtte have mine nørklerier med. På Billund Lufthavns hjemmeside står der, at de ikke kan garantere, at man må medtage det i andre lufthavne, så jeg var noget nervøs, da vi stod i lufthavnen i Bodrum. Men de ikke så meget som løftede et øjenbryn over hæklenålen. Jeg havde dog købt en billig hæklenål for at undgå, at min Clovernål blev hapset.

Det var hyggeligt at hækle nogle småting, som er forholdsvist hurtigt overstået - også selvom jeg hader monteringsarbejdet. Så nu er jeg i gang med at granske over, hvilke ting der skal på to-do listen. Har du nogle gode ideer?

6 kommentarer:

 1. Rigtig fin er den - og sikke en sød tanke at holde "babyshower". Jeg har selv lige hæklet yarnfreaks grankogler, hvis du mangler et projekt. Jeg synes de er noget så fine. Hendes "dråber" er også meget fine og overskuelige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Og det var faktisk en rigtig god idé med koglerne - de er jo oplagte til en lille ekstra julegave:-)

   Slet
 2. Sød idé at I alle havde en ting med - og flot gave du havde med! Har også vist min mor (hun kan nemlig hækle) den søde flyvemaskine - er sikker på at den ville være populær ved lillebror herhjemme ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super hyggelig aften - og tak:-)

   Slet
 3. Hvor er den fin! Hvis du vil hækle lidt til dig selv har jeg lige lavet en diy på et pandebånd som er lige til at gå til og uden egentligt monteringsarbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den må jeg lige ind og kigge nærmere på:-)

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...