torsdag den 24. oktober 2013

Kufferten er klar


Billedet er lånt her

Næsten ihvertfald! I morgen eftermiddag drager jeg endnu en gang på weekendtur med verdens bedste kreaklub. Da klubben startede i februar 2012, havde jeg aldrig forestillet mig, hvad den ville bringe med sig. Men jeg har fået 7 fantastiske damer ind i mit liv, som hver især giver mig så utroligt meget, og det er jeg enormt taknemmelig for. De inspirerer mig til det kreative, udfordrer mig til at prøve nye ting, giver modspil i diskussioner og ikke mindst giver de en kæmpe glæde! Så det er med sommerfugle i maven, at jeg pakker det sidste ned, for 3 dage i selskab med dem kan kun blive godt!

Kufferten er også pakket med garn, hæklenåle, strikkepinde og masser af opskrifter. Symaskinen lader jeg blive hjemme denne gang, for jeg trænger vist mest til at sidde i en sofa hele weekenden. En effektiv pencilinkur har skudt mig lidt tilbage, men jeg er sikker på, at weekenden giver mig ekstra energi. Hvor meget jeg kan vise bagefter, er lidt uvist, for jeg håber på at kunne nå at lave en masse julegaver!

Hvad skal I bruge weekenden på?

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare hyggeligt. Der er ikke noget bedre end krea-tid. Så bliver man så dejligt glad i låget :-)
  Og god bedring til dig. Håber snart du er ovenpå

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt.
  Min weekend blev brugt på en fantastisk blogtræf i går lørdag og i dag står den bare på hjemmehygge og lidt kreatid til mig mens mand og børn er optaget ved hver deres computer :)

  Fin blog du har :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...