mandag den 21. oktober 2013

Strikketid

Livet med 2 mindre børn er ikke altid stressfrit. Der skal ordnes og køres og hjælpes og trøstes og elskes og bare være sammen. Nogle gange føles det lidt som om, at livet kører stærkere, end vi kan nå at løbe med.

Men når det sker, så griber jeg som oftest strikkepindene - bare lige i ti minutter og finder fred i hovedet. Det er SÅ givende for mig, og som Christina skriver, så kan et par enkelte omgange afværge en sammenbrændt mor.


Symaskinen kræver stadig min absolutte tålmodighed og præcision, så når jeg skal slappe af, er det pindene, jeg griber. Her i weekenden var det dog ikke så afslappende, da det gik op for mig - vel og mærke efter at have strikket et halvt ærme - at indtagningerne ikke passede mig. Men med min mor ved siden af fik vi pillet op og gjort klar, og nu er jeg på rette spor igen - med mit elskede strikketøj.

2 kommentarer:

  1. Det er nemlig dejligt at slappe af med strikketøjet, jeg værdsætter også de små stunder jeg kan få :)

    SvarSlet
  2. Det er også klart garnet jeg griber når det skal være afslappende (omend min hverdag ikke er vildt stressende lige pt). Det kan være en form for meditation at være kreativ :-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...