tirsdag den 10. januar 2012

Hun kom, hun så, hun sejrede

For 1 år siden lige nu lå jeg med en fedtet klump på maven. En klump, som havde været ønsket SÅ længe, og som jeg var SÅ lykkelig for at møde. Klumpen var Luna Marie, og i dag fejrer vi hendes første fødselsdag.

Fødslen var helt anderledes end Karolines. Veerne mærkede jeg først, da presseveerne meldte sig, og efter fødslen var jeg lidt trist over aldrig mere at skulle have den oplevelse. For det var fantastisk og enormt stemningsfyldt. Og så var vi så heldige at få samme jordemoder som med Karoline, nemlig skønne Marie, som med sin autoritet og sit rolige væsen gjorde mig meget rolig.

Ankommet på Fødegangen - Nu er det nu!

51 cm. og 3.330 g.


Ud kom Luna Marie, og egentligt meget hurtigt viste hun, at hun på mange punkter slet ikke ligner sin søster. Sove ville hun helst hos sin mor eller sin far - indtil vi fik fingrene i en slyngevugge, for der kunne pigen godt acceptere at sove. Men generelt har sovning ikke været så let som med Karoline (men altså - hun har også sovet bedre end nogen turde drømme om). Nu hvor Luna Marie ikke længere er en baby, men et barn, sover hun stadig ikke igennem og skal helst krammes nogle gange hver nat.
Slyngevuggen var et hit fra dag 1
Luna Marie har altid været lidt mere tilbageholdende end Karoline - både motorisk og i forhold til fremmede. Hun skal lige se folk an, og fx. har Onkel Jakob med langt hår og skæg været en anelse farlig. Dog er hun tøet MEGET op over for ham, og han må godt få en krammer nu.
Motorisk er Skræmslet heller ikke den hurtigste - hvorfor dog gøre noget nyt, når man nu kan noget, som virker - synes hendes talemåde at være.

Men hun er tøet meget op, vores ellers så forsigtige datter. Dagplejestart gik uden et eneste kny. Fra første dag har hun elsket Lene, som er vores fantastiske dagplejer. Der er super kemi, og vi føler os utroligt heldige. Og temperament har Mindstlingen også fået. Foregår noget forkert efter hendes mening, lægger hun sig krompte ned på gulvet og brøler. Det er ret fantastisk at se, hvor klar hun er over, hvad hun vil og IKKE vil.

Super baby, som slet ikke er en baby længere....7 kommentarer:

 1. Tillykke med hende, hvor er hun kær!

  Det er sjovtmed to forskellige børn selvom de er samme køn. Vores to drenge er som dag og nat hvad angår personlighed, men tror faktisk også det vil gavne deres forhold på sigt. Men må indrømme at jeg indimellem kunne ønske at tage det "nemme" fra dem begge ;o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende. Og skønne billeder! :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med smuksakken :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med hende :-)

  SvarSlet
 5. Mange gange tillykke med hende! Håber I har haft en fantastisk fødselsdag!

  Og nøj, hvor jeg glæder mig til det engang bliver min tur til at skulle være mor :)

  God aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 6. Tillykke med hende. Sikke nogle skønne blå øjne hun har :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...