mandag den 9. januar 2012

Skal/skal ikke?

Mens jeg ligger herhjemme og ynker mig selv (og passer Luna Marie, som også er syg...!), funderer jeg en hel del.

Jeg fandt disse 2 lamper hos mine forældre, og jeg tror næsten, at min far blev lidt lettet, da jeg tog dem med mig.....De skal hænge i vores gennemgangsrum, som også er legerum og kontor. Men jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal male dem, eller om de faktisk er mest fantastiske som de er - i den bruneste brune? Hvis de bliver brune, får de følgeskab af en gul stof ledning, og ellers tænker jeg lilla med gul stofledning? Hvad tænker DU?

Sådan ser der ud i rummet, hvis det kan hjælpe (nogle af billederne er fra da rummet lige var blevet færdigt - deraf rodet):11 kommentarer:

 1. Jeg stemmer på de skal forblive retro brune og så med orange ledning! For det ville da være det aller aller sejeste og passe super godt hjemme hos jer.

  Har du forresten forsøgt at afkalke Luna Marie? Er sikker på det er det der skal til?

  SvarSlet
 2. Oh, det lyder faktisk lidt klogt med det orange.

  Ja, jeg stoppede hende ned i flydende afkalker uden held. Ej, faktisk lyder hun ikke så skrækkelig i dag. Nu hoster og bruster hun bare, men humøret er intakt (= meget meget aktiv og grinende!)

  SvarSlet
 3. Jeg ved ik lige med lamperne.... men må altså lige kommentere på citatet i har på væggen, haha, det er jeg altså vild med :-)

  SvarSlet
 4. Jamen jeg er meget klog, det troede jeg da du viste.... *host*

  SvarSlet
 5. Marie - jeg ELSKER citatet, og det minder vist en del om os herhjemme. Men må indrømme, at da præsten skulle besøge os før Luna Maries dåb, bad jeg til ham deroppe om, at han ikke kiggede den vej:-)

  SvarSlet
 6. Jeg tænke at de egentlig ville være meget fine i al deres brunhed, og så kan du jo altid male dem senere hvis det er :)

  SvarSlet
 7. Ja jeg er jo kæmpe vild med lilla, så personligt ville jeg male dem, men er ikke helt sikker på hvad der er bedst hos jer - og der er jo ingen skade sket ved at beholde dem som de er, og så male dem senere hvis du fortryder ;-)
  Og så er jeg altså vild med det citat, det ville også passe perfekt herhjemme :-D
  Tak for din deltagelse i min give-away, hvis du skulle vinde, så laver jeg meget gerne en ugle mere på bestilling - vi kan jo ikke have de river den ene midt over, ha ha :-D har du forresten meldt dig som fast læser hos mig, kunne ikke lige se dig, men måske du har gjort det tidligere, ellers går du jo glip af dine lodder ;-)
  Og fortsat god bedring, til jer begge :-)
  Kh Karina

  SvarSlet
 8. Jeg tror, at vi lader dem være brune og så med en fed orange stofledning.

  Karina: Jeg var fuldkommen sikker på, at jeg var fast læser hos dig. Men det er jeg ihvertfald nu:-D

  SvarSlet
 9. Uhh... Lilla er jo altid godt!! Jeg er også vild med citatet på væggen, som jeg også har brugt en del på det sidste i mit liv! Er det en wallsticker du har købt færdig eller har du selv lavet den? Sådan en gad jeg da godt eje :-)

  SvarSlet
 10. Karen: Vi har fået den lavet hos den lokale skiltemand til ca. 300,- Jeg griner hver gang jeg går forbi den....

  SvarSlet
 11. Tak :-) Så må jeg vist lige finde en lokal skiltemand i Slagelse eller omegn så!!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...