mandag den 16. januar 2012

Kreative indslag i 2012

I 2010 lærte jeg at hækle. 2011 blev året, hvor jeg for alvor fandt min kreative side. Og nu håber jeg, at 2012 bliver året, hvor jeg får lavet en masse forskellige kreative ting. Mit arbejde er stillesiddende kontornusseri, og når jeg kommer hjem, har jeg brug for at bruge min hjerne og mig selv på en anden måde - gerne kreativt! Og heldigvis har jeg en masse i tankerne, som jeg gerne vil bruge tid på.

#1 Legehus
Som jeg tidligere har skrevet om på bloggen, har vi fået et dejligt legehus. Det ser bare ikke så dejligt ud udenpå. Så i år skulle gerne blive året, hvor det bliver malet - sort med lyserød dør og vindue. Og så skal huset også gerne pimpes lidt indeni. Jeg har fået hæklet en vimpelrække, men der skal meget mere til.

#2 Strikkede veste
Min søster strikkede nogle skønne veste til Luna Marie, da hun var lillebitte. Og de skulle gerne blive mit første vellykkede strikkeprojekt. Jeg havde egentligt købt garn til benvarmere til Karoline, men det er ligesom, at det ikke er dét, som jeg har lyst til at lave. Så nu prøver vi noget andet. Min søster har lovet at købe garn og pinde, og opskriften er klar til at blive afprøvet. Jeg laver dem i str. 2 år, for så har jeg ca. 1 år at lære det i....#3 Dukkeseng
For et stykke tid siden købte jeg det fineste dukkesengetøj af Lisbeth  Men jeg har manglet den rigtige dukkeseng. Den er nu fundet, og nu skal den males og have nogle fine detaljer. Og så skulle den være klar til Luna Marie og hendes små dukker. Faktisk passer det super fine dukketøj ikke helt til sengen, men jeg HÅBER, at Lisbeth orker at sy endnu et sæt, for det er SÅ fint!

#4 Forhæng til kælderen
I vores kælder har vi et lille gæsteværelse. Men rummet bliver også brugt til at opbevare alle de ting, som vi har fået samlet sammen gennem årene, og som vi ikke helt kan beslutte os til, om vi skal smide ud.
Min drøm er at sy et enkelt forhæng, som kan skabe mere ro i rummet. Men jeg har INGEN evner ved en symaskine, så det er et stort projekt for mig....- og der må gerne grines!

#5 Hæklet hue
Som flere andre her i blogland er jeg blevet lidt forelsket i en hæklet hue fra Hjemmet. Først var opskriften taget af deres hjemmeside, men nu er den der igen, og jeg har fået købt garnet. Desværre synes jeg, at opskriften er svær at forstå, og jeg må indrømme, at jeg har kastet garnet ind i et hjørne og stirret vredt på det. Heldigvis har Lone fra Frøken Fiil sagt, at hun gerne vil hjælpe mig. Skønt med hjælp fra søde damer i blogland.

#6 Hæklet bluse
- Ja faktisk til mig selv! Jeg har fundet en opskrift på en cardigan, som jeg gerne i løbet af sommeren/efteråret skulle få lavet til mig selv, så den er klar til næste vinter. Den bliver lavet i Kauni, som jeg tidligere har hæklet i.

#7 Mere hækleri
Jeg elsker nye hækleprojekter, og jeg kan i særdeleshed godt lide hæklet legemad. Jeg har brugt en skøn muffinsopskrift. Men da denne ikke må bruges til videresalg, vil jeg arbejde på at udvikle min egen, da jeg i løbet af 2012 måske skal deltage i et marked eller 2.

4 kommentarer:

 1. Sikke skønne projekter - glæder mig til at se dem efterhånden som du får kreeret dem ;)

  Er misundelig på alle dine hækle projekter, tror mit store projekt i 2012, må blive at få lært at hækle :)

  Og rigtig fin dukkeseng du har fundet, som dig synes jeg der er langt imellem de virkelig fine dukkesenge - min mand kom for noget tid siden hjem fra en kunde/ven med en fin gammel (5o år ca) kurvevugge som fruen i huset (kun med drengebørnebørn) hun synes vores Luna skulle have den - blev så glad for den, virkelig fin, trænger bare gevaldigt til en opfriskning - målet er den klar til Lunas fødselsdag den 23/4 (så der kommer snart adskillige projekt vugge indlæg på bloggen min) :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Åh, jeg glæder mig til at se din dukkekurv - jeg vil på det bestemteste følge med:-D

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at høre om alle dine kreative projekter og modigt at skrive dem op på bloggen. Så forpligter det jo lidt ;) Jeg glæder mig meget til løbende at følge med.

  SvarSlet
 4. Tak Tanja!
  Jeg ELSKER at lave lister, og jeg håber, at dette indlæg kan give mig et spark i r*ven, så jeg får noget lavet.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...