onsdag den 1. februar 2012

Held?

Jeg tror, at det må være min lykkeuge (altså hvis man ser bort fra, at jeg bandede langt væk denne morgen og hvislede noget i retning af "det må være Tycho Brahes Dag i dag", da Luna Maries hat var væk, jeg tabte alt, hvad jeg havde i hænderne, og jeg bare manglede én ingrediens til at kunne bage en gulerodskage.

Meeeen de små irritationsmomenter opvejes til fulde af den gave, som vi fik i søndags af Farmor & Farfar. Sådan lidt henkastet under kaffedrikningen sagde de nemlig ".... og så vil vi da også gerne invitere jer på ferie til efteråret". Og ferien er ikke en tur i sommerhus eller en tur til Lalandia (selvom begge dele ville være SUPER og mere end hvad jeg forventede). Næe nej, vi skal skam en tur hertil:



Billerne er lånt herfra

1 uge på Kos til september med alt betalt! Gisp! Wauw! Vildt! Jeg er stadig lidt overvældet og har ikke helt fattet det. Sidst vi var udenlands, var i 2005(!), så det må også snart være på tide. Men med 2 barsler, 2 små børn, en kone med flyskræk og en masse projekter har hverken tiden eller økonomien været til det.    Eneste hurdle er, at jeg som sagt ikke tør flyve, og det kan jo godt være en anelse problematisk! Så jeg har besluttet at besøge en hypnotisør og håbe, at det kan hjælpe mig. For det er vigtigt for mig, at mine børn ikke bliver ramt af min angst for højder og fly, og at det ikke kommer til at fylde for meget på ferien, for vi skal jo også ligesom flyve hjem....


Og her til morgen opdagede jeg så, at jeg er den heldige vinder af en give-away hos Malene - søde søde Malene! Jeg glæder mig SÅ meget til at modtage bogen, så jeg kan komme i gang med at bage!

Hav en skøn onsdag!

2 kommentarer:

  1. Lucky You! Hvor dejligt at have noget at se frem til:-) Vores udenlandsferier ligger også mange år tilbage på grund ad SU + små børn...

    SvarSlet
  2. Nøøøøj, hvor er i heldige. Jeg er mega misundelig... : ).
    Håber du får bugt med flyskrækken så du kan nyde ferien i fulde drag :)
    Kh

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...