tirsdag den 26. februar 2013

Forårsfornemmelser

Plusgrader og solskin appelerer til en eftermiddag i haven, og det var lige, hvad vi benyttede lejligheden til at gøre i dag.

Forårshuerne fra Smutti ankom i dag, og da pigerne så dem, var der ingen tvivl om, at de skulle på, da vi gik ud. 

Det var tiltrængt med lidt sol efter en lidt for lang vinter, efter min mening. Det var helt befriende bare at kunne gå ud i haven og sidde stille, uden at skulle være iført 3 lag tøj.

Nu glæder jeg mig bare til, at det bliver forår - sådan for alvor. For jeg har jo bebudet, at 2013 skal være mit haveår. Ikke at jeg har nogen grund til at tro, at vores have bliver særlig fin. Men på den anden side kan det kun gå fremad. For de sidste år har vi vist vadet rundt i babyboblen og ikke fået lavet ret meget udenfor. Så nu hvor sneen smelter og lader virkeligheden stå lidt for virkelig, får jeg næsten lyst til, at der kunne komme lidt mere sne, så det hele ikke var helt så synligt! 

Jeg glæder mig til at prøve kræfter med køkkenhaven, for det er ikke gået særligt godt de sidste mange år - ja faktisk alle de år, hvor vi har haft haven. Det er startet fint nok, men på et eller andet tidspunkt har ukrudtet vundet over min lyst til at slås med det, og så går der sjældent ret langt tid, før man ikke kan se, hvad der er grønsager, og hvad der bare er grønt. Men i år håber jeg, at vi kan få lidt bedre held med haven - ellers bliver det græs det hele!

Lidt nyt er der også sket herhjemme. Fra på fredag har jeg fået en ny titel på jobbet, en koordinerende rolle, som jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med. Jeg har efterhånden været 7 år det samme sted med mange af de samme opgaver, og jeg har trængt til at forny mig og få nye udfordringer. Men samtidigt har jeg jo været enorm glad for arbejdspladsen; for afstanden, for kollegerne og for den tiltro, som de har vist mig. Så det er med sommerfugle i maven, at jeg venter på, at det bliver fredag.

11 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af skønne piger- og huer:-) Jeg glæder mig til at høre om den nye jobfunktion når vi ses tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fie1
   Glæææææder mig til tirsdag!

   Slet
 2. Skønne billeder...
  Uhh den have, glæder mig IKKE....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla!
   Er du heller ikke havemenneske? Jeg vil virkeligt gerne, så jeg håber, at jeg kan finde mine indre grønne fingre frem.

   Slet
 3. hepper på forår - held og lykke med nye udfordringer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg har også heppet i vilden sky hele dagen:-)

   Slet
 4. Åh ja - sol og forårsfornemmelser! Vi var også ude med det samme - sol skal nydes!
  Spænende med dit nye haveliv - glæder mig til at følge det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at komme i gang med haven, selvom muldvarpen har været lige lovlig fremme med snuden.

   Slet
 5. Hvor spændende med nye udfordringer på jobbet. Dejligt at du kan blive det samme sted og stadig forny dig - det betyder meget for det er jo mange timer man bruger på sit job.
  Vi skal også pleje have lidt bedre i år, for sidste år var det også babyboblen der var vigtigst her :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...