onsdag den 20. februar 2013

RævestregerI weekenden fik jeg også lavet denne skønne rævesag til Karoline. Jeg har kigget på den længe hos Trine og da også købt garnet. Men starten med bare 2 masker krævede lidt overvindelse hos en nybegynderstrikker hos mig. Men med hjælp fra superstrikkeren min mor kom jeg i gang, og så var det jo et overkommeligt projekt. Jeg brugte næsten 1 nøgle rødt Lima garn fra Drops og noget mindre af det sandfarvede. Perlerne er ældgamle og fundet i en krukke hos mine forældre. De er ikke helt ens, men det er vist nok netop charmen eller også gad jeg bare ikke bruge tid på 2 matchende.

Nu funderer jeg så lidt over næste strikkeprojekt, men det har I jo nok kunnet regne ud fra mine seneste strikkeindlæg. Jeg tør altså ikke helt give mig i kast med en mønsterstrikket sweater til mig selv, men på den anden side ved jeg heller ikke helt, hvad jeg skal lave til pigerne. Måske den fine strikkede kjole fra Knit for you kid? Men det er jo heller ikke den nemmeste opskrift for sådan en som mig vel? Måske skulle jeg bare springe ud i det? Sådan bare for at I ikke skal høre mere på mig?

8 kommentarer:

 1. Den er bare sød!

  Den er nu ikke så svær, tror jeg, kjolen altså. Det ser bare mega kompliceret ud, når man læser opskriften. Det er bare at gå igang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla!'
   Og tak for opmuntringen. Jeg ville bare ønske, at jeg havde lidt større strikkeselvtillid.

   Slet
 2. I want one, too!!! :) Do you really really really need it? ;) It´s most adorable! :) xo

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! It's really easy to knit, just get started:-)

   Slet
 3. Så fiiin Anna :o)
  Da jeg så den første gang blev jeg så trist over at jeg ikke kan strikke. Jeg må snart sætte min mor i gang (igen igen) :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Pernille!
   Jeg kan altså virkeligt anbefale denne som begynderprojekt. Den er god, let og hurtig.

   Slet
 4. Hvor er det skønt, det halstørklæde! Jeg har lidt svært ved at blive venner med strikkeriet, så jeg holder mig nok til hækletøjet lidt endnu :-) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt klart også bedste venner med hæklerierne, mens jeg forsøger at styre strikkepindene. Men det er lidt en sejr, hver gang det lykkes.

   Og også god weekend til dig!

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...