torsdag den 28. februar 2013

I sidste øjeblik

I sidste øjeblik sidder jeg nu ved symaskinen og håber at blive færdige med 2 lette nederdele til pigerne. Vi skal til familiefødselsdag i weekenden, og jeg har længe tænkt, at jeg da lige kunne sy lidt til pigerne. Men som det altid ender, så har jeg ikke fået gjort noget ved det, selvom symaskinen har stået klar. Og selvfølgelig sidder jeg nu og knurrer lidt over, at jeg ikke bare tog mig sammen.


I det hele taget vil jeg vildt gerne i gang med at sy mere. Når jeg kigger rundt i blogland, bliver jeg vildt inspireret af alle I dygtige damer og drømmer om at lære mere. Så jeg har planer om at lade symaskinen stå fremme, så jeg kan blive mindet om, at jeg gerne vil sy meget mere.

Jeg glæder mig til weekenden. Vi har haft store flyttedag på jobbet i dag, og jeg har forsøgt at bruge mine IT-færdigheder og hjælpe rundt omkring. Og det kan mærkes, at jeg har kravlet rundt under skriveborde bakset med ledninger og skærme, så jeg glæder mig mere end normalt til i morgen kl. 15. Måske også fordi weekenden skal tilbringes i det vindblæste med masser af familietid, og så har jeg besluttet, at jeg skal prøve kræfter med noget i køkkenet. More to come.....5 kommentarer:

 1. Oh I love the simplicity of it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes, they were really easy til make - nice:-D

   Slet
 2. Hvor blev de fine:-) Ja her står syaskinerne ofte fremme på spisebordet i stuen! Den eneste grund til at de er pakket væk lige nu er at vi har været samlet mere end 5 til spisning (så kan vi nemlig ikke sidde om bordet i køkkenet) hele to gange i denne uge!
  Men når det hele kommer frem igen, å får det lov at stå et par uger...hold kæft jeg har en medgørlig mand! Men så bliver de jo også brugt!

  God weekend i morgen kl. 15, det lyder velfortjent;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu lader jeg også bare den stå og så må jeg vist på stofshopping snart:-)

   Slet
 3. Spændende med køkkenprojektet, gad vide hvad det er? Jeg drømmer også om at sy mere, men det bliver ikke til så længe jeg har den elendige symaskine, og pengene er desværre ikke til en ny. Men nederdele havde jeg faktisk lige snakket med Alberte om vi skulle lave til hende, for det er lige til at have med at gøre. Og dine er virkelig fine og enkle :-) God weekend!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...