mandag den 10. juni 2013

Mandag!

Det har været 100% mandag i dag. En dag, hvor jeg bare har længtes efter eftermiddag, bare tæer i haven og ingen pligter.

For vi har nydt weekenden så meget, at jeg næsten ikke kan bære, at den er slut. Manden min har arbejdet, og derfor tog pigerne og jeg en tur til det nordjyske. Når jeg kører over Vildsundbroen, sænker skuldrene sig altid, og jeg nyder den der stille Thybo-charme, som ikke giver mulighed for at stresse.

Vejret har været med os, så pigerne har brugt det meste af tiden udenfor. Det er en gave at have bedsteforældre på landet. Der er uendelig god plads til at cykle, køre på scooter og gå på opdagelse.

Søndag tog vi en tur til stranden, som ligger bare 200 m. væk - dét er altså også lidt af en gave. Luna Marie tog - ufrivilligt - årets første dukkert, Karoline brugte tiden på at finde konkylier, og jeg nød bare den udsigt, som jeg holder allermest af.
Men med bare 5 uger til sommerferie kan jeg ikke tillade mig at være mandagsgnaven. For en gangs skyld glæder jeg mig til campingturen, som ellers sidste år var ved at svømme væk i vand. Men i år er det vores tur til godt vejr - det er jeg helt sikker på. Vi har besluttet at prøve en campingplads i Hou i Nordjylland, og jeg efterlyser derfor gode seværdigheder i området. Vi har besøgt Skagen, den tilsandede kirke, Råbjerg Mile osv., men hvis du ligger ind med et sted, som man bare MÅ se, så læg gerne en kommentar.

Hvad skal I i sommerferien:-)

2 kommentarer:

 1. Jeg har ikke nogle gode bud på seværdigheder, men hvor lyder det som en dejlig weekend. Det er fantastisk når et sted har sådan en effekt på en, at man stresser helt af.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. I skal helt sikkert besøge ørnereservatet! Det er nok 10 år siden at jeg besøgte det sidst, men det er et sted som jeg rigtig gerne vil besøge med mine børn. Så fantastisk oplevelse! Her er et link så du kan smugkigge http://www.eagleworld.dk/
  Lyder som en dejlig weekend ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...