søndag den 16. juni 2013

Nej hold nu vent - det skulle du slet ikke ku'!

For et par dage siden fandt vi Karolines gamle løbecykel frem. Som jeg før har fortalt, har Karoline aldrig interesseret sig for den. Hun har højst siddet på den et par gange og så skældt lidt ud over, at hun ikke kunne finde balancen.

Det samme troede jeg egentligt ville ske for Luna Marie, for hendes balance har aldrigt været fantastisk. Så jeg tænkte, at det var fint at finde den frem nu, så vi kunne bruge sommeren på at træne. Men..... Luna Marie satte sig på på cyklen og afsted det gik! Jeg må indrømme, at jeg stod og måbede lidt - og så fnes jeg lidt over, at jeg igen er blevet snydt ved tanken om, at mine piger er ens. For dét er de bestemt ikke, og det er altså fantastisk! De ligner hinanden, men kun i udseende. For i adfærd er de som dag og nat. Karoline er den forsigtige og lidt pessimistiske type, mens Luna Marie har fuldt fart på og skal prøve alt det nye. Men de supplerer hinanden godt. Luna Marie får Karoline til at gøre ting, som hun normalt ikke ville have turdet, og Karolines omsorgsgen går godt i spænd med, at Luna Marie ofte slår sig.

Men nu ved vi ihverfald, hvad der skal medbringes på sommerens ferie - løbecyklen. Den er fra Puky og kan bl.a. findes bestil Puky her. Vi har været rigtig glade for cyklen, som vi har i den mindste størrelse, så de allerede kan få glade af den fra 2.5 års alderen. Min niece derimod er vældig vred på sin, fordi der ikke er pedaler på (elsker 3 års logik:-)) - men mon ikke at hun bliver gladere for den, når hun og Luna Marie skal drøne rundt på Bedstefars gård. Det tror jeg!


Det går så stærkt, at Mor ikke når at zoome:-)

Scooterbanden

Jeg ku'!!


Indlægget her er sponsoreret, men ord  og billeder er helt mine egne:-)

2 kommentarer:

  1. Ha ha, det kunne have været mine piger!
    Her er ældsten også forsigtigmusen. Hun fik til sin fødselsdag en større cykel, men tør ikke køre på den, fordi det går for stærkt. Freja hoppede med det samme på den lille, og ville, hvis hun kunne finde ud af det med presset ned i pedalen, drøne afsted derudad.
    Her skal noget af ferien i hvertfald bruges til at gøre Nanna fortrolig med den store cykel!

    SvarSlet
  2. Her er der prøvet ikke mindre end tre løbecykler af inden vi fandt den rigtige for Elina. Da hun fik mulighed for at prøve en puky satte hun sig op og kørte med det samme. Nu laver hun næsten ikke andet end at drøne rundt på den når vi er hjemme.

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...