fredag den 16. september 2011

De bliver faktisk brugt

-løbeskoene og gps'en!
Vi herhjemme er jo med i et forskningsprojekt under Dano-run, hvilket forpligter os til at løbe 1 gang ugentligt i et år. Jeg må indrømme, at vi de sidste uger har været frygteligt sløsede og først er kommet afsted søndag aften.
Men den sidste uge er der sket et eller andet med mig. Jeg er begyndt at nyde løbeturen MENS jeg løber! Ikke kun bagefter, som ellers var meget typisk for mig. FOr bare en uge siden var jeg frygtelig knotten, mens jeg løb -  og løb og skældte ud indeni. Men i den her uge har det bare føltes helt rigtigt og sjovt. Måske sjovt er lidt overdrevent, men jeg smiler indeni.
En af grundene er uden tvivl min løbegps, som Dano-run har stillet til rådighed. Det er ikke nogen særlig fancy gps. Men den kan det, den skal, og det er nok for mig. Jeg synes, at det er sjovt at "løbe mod sig selv" - forstået på den måde, at jeg har en konkurrence med mig om at løbe hurtigst. Så i dag kunne man se mig hoppe op og ned, da jeg fandt ud af, at jeg har slået min personlige rekord. Det er sejt!

Og så er Luna Marie så småt begyndt at overveje, om kravleri er overvurderet eller ej. Ingen af mine piger har nogensinde gidet at ligge på maven - suk! Så mestringen af kravleri sker fra sidde-stilling. Det ser en anelse sært ud, når hun øver og øver og forsøger at komme op i kravlestilling. Men jeg husker fra Karoline, at når hun først kan det, så går der ikke lang tid. Min store baby altså!

1 kommentar:

  1. Sejt at I er med i et forskningsprojekt!! Og fedt at du er begyndt at 'nyde' løbeturen:)
    Tørklædet med de neonrøde prikker, som du spurgte til på min blog, er fra Beck Søndergaard. Jeg fik det til jul sidste år, men måske man stadig kan købe det et sted.

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...