torsdag den 22. september 2011

To-do hos Westmose

Åh, jeg blev så glad, da jeg så, at Westmose igen sætter gang i to-do legen. Jeg synes, at det er  så sjovt at følge andres forsøg på at lave kreative ting, og det sætter også skub i mig selv. Så det har været længe ventet, at der kom gang i to-do i blogland.

Jeg har forsøgt at begrænse min egen to-do lidt, fordi den kommende uge bliver lidt travl. Vi er ikke hjemme i weekenden, og i næste uge skal jeg bl.a. til møde på mit arbejde for at drøfte, hvad jeg skal lave, når jeg lige om snart vender tilbage fra barsel. Derudover er det min sidste barselsuge hjemme med Luna Marie! Ikke om jeg forstår, hvor tiden er blevet af, men væk er den altså! Og om halvanden uge er min lille baby i gang med dagplejelivet.

Men lidt har jeg da fundet på:

#1: Helge hækl-a-long
Jeg er med i en Helge hækl-a-long hos Cecilie, og jeg er ved at være kommet godt i gang. Mulen er lavet, og jeg arbejder mig stille og roligt fremad. Til næste torsdag vil jeg have hæklet de første 13 striber samt hæklet ørene.

#2: Barnevognstæppe til Luna Marie:
Udover Helge er jeg også i gang med et barnevognstæppe til Luna Marie, som hun skal bruge, når vinterfrosten bider, og hun sover udenfor. Jeg hækler det i det lækreste Kauni-garn. Der er et stykke vej endnu, og især fordi jeg også hækler Helge, så færdig bliver det nok ikke til dagplejestart. Men Jeg vil gerne have lavet 2 striber mere inden næste torsdag.

#3: Tapet til dukkehus
Da jeg var lille, byggede min far et dukkehus til mig. Det har stået på loftet hos mine forældre, men er nu igen kommet i brug hos os. Karoline bruger det til sine Sylvanians dyr, og nu skal det friskes op. Jeg har fået det malet, og så mangler jeg egentligt bare at beklæde nogle af væggene med tapet. Og det bliver denne uges opgave. Ikke at beklæde væggene, men i første omgang at finde det tapet, som jeg skal bruge. Billedet viser dukkehuset, inden jeg gik i gang med at male:

God arbejdslyst til alle!

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder migt til at følge dine to do projekter og specielt det fine dukkehus. Jeg har selv et dukkehus til min datter hvor der i øjeblikket er ved at blive installeret små lamper og lys i :-)

  Kig forbi min blog kreakarrusellen.com, og se mine to do projekter...
  Mange hilsner Louise

  P.s meld dig endelig som fast læser, hvis du har lyst.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine ting du har gang i! Jeg ville også foreslå papirogtapet.dk - har lige selv været dér forbi for en uges tid siden og har nu skrivebordet fyldt med lækre sager derhjemme. Jeg skal bl.a. også tapetsere vores dukkehus... ;o)

  Er VILD med barnevognstæppet! Er det lige så lækkert og blødt, som det ser ud til ?? For så må du gerne lave et i voksenstørrelse til mig tak! Bare sæt det på næste uges To Do! :-D

  SvarSlet
 3. HA HA - nej desværre Pernille! Faktisk er det ret stikkende og stift. Men garndamen siger, at når jeg har vasket det, bliver det super lækkert. Ellers græder jeg!

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre du har glædet dig til To-Do - det har jeg også, det er bare så hyggeligt at se hvad alle har gang i :-) Gode projekter og nyd den sidste barselsuge.

  SvarSlet
 5. Det er så skønt dit barnevognstæppe!

  SvarSlet
 6. Fede projekter! God arbejdslyst fra en anden to-do'er!

  SvarSlet
 7. Fine projekter. Har også et legehus der skal friskes op - men det er ikke kommet på to-do'en i denne omgang :)

  SvarSlet
 8. Glæder mig til at se, hvordan I får indrettet dukkehuset. Jeg skal selv i gang med et til børnene, når værelserne står færdige... Men first thing first...
  http://likebree.blogspot.com/

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...