søndag den 30. oktober 2011

Besøg i en ganske særlig butik

I fredags besøgte jeg for første (men bestemt ikke sidste!) gang denne her butik. Super fin oplevelse! Det var søde Camilla, som var der, og jeg fik ekstrem god service, og desuden er det jo bare lækre ting, de forhandler. Jeg fik forskellige ting med hjem (til både nisser og huer) og så skulle jeg selvfølgelig også prøve det her:


Og som så mange andre i blogland er jeg virkeligt imponeret over, hvor skægt det er at hækle med. Jeg har brugt noget af weekenden på at afprøve det nye vidunder og første resultat er plastposepølsen - fantelastisk ord btw. 


Min 'pølse' ser dog noget lang ud i forhold til de andre jeg har set. Måske det er fordi, at jeg har brugt en nål nr. 12? Andre har vist brugt en nr. 10. Men den fungerer super godt, og jeg er allerede i gang med at fundere over, hvad mit næste zpagetti projekt skal være.

Næste projekt er en hue til mig. Og så at nyde allersidste barselsdag i morgen........!

5 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare fin, den plastposepølse - sådan en vil jeg også hækle når jeg engang bliver god til det :o)
  Rigtig god sidste barselsdag!!

  SvarSlet
 2. Jeg bliver simpelthen nød til, at prøve det der zpaghetti! :)

  SvarSlet
 3. Jeg kiggede længe på noget af det garn i dag. Det virkede som om det bliver meget stift i det. Tror du man kan hækle beklædningsgenstande i det, eller er det mere til brugsartikler??

  SvarSlet
 4. Pernille: Du behøver slet ikke være så øvet. Det er super let (om end lidt hårdt for hænderne) at hækle i, og det er faktisk nemmere at se maskerne end ved almindeligt garn.

  Karina: Jeg kan ihvertfald kun anbefale det. Det er super skægt, og man bliver hurtig færdig.

  Danagonia: Jeg tror, at det er for stift og tungt. Jeg kan se, at Puk også har skrevet et indlæg om det i dag. Og jeg ville ikke anbefale det.

  SvarSlet
 5. Dejlig rød farve du har fundet der.... :o) jeg købte også noget i weekenden, planen er at lave et par måtter, så man ikke får kolde futter når man vælter ud af sengen... :o)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...