mandag den 3. oktober 2011

Dagplejestart og det famøse barnevognstæppe

Nu er det nu! Virkeligheden sætter ind, og i dag var Luna Maries første dag i dagpleje. Indrømmet, jeg gik rundt med en klump i halsen og sommerfugle i maven det meste af morgenen. Tænk, at min lille pige er blevet så stor. Jeg er så taknemmelig for de fantastiske måneder, vi har haft sammen. Det er en gave at få lov til at opleve.
Men min lille dame var alene i dagplejen i 30 minutter. Vi valgte at lægge ud med alene-tid allerede den første dag, da Luna Marie er MEGET glad for sin mor, og vi tænkte, at måske ville det forvirre hende, hvis jeg var med den første dag og så pludseligt gik. Og planen virkede! Luna Marie end ikke kiggede op, da jeg troppede op for at hente hende. Hun var fuldt optaget af at se, hvad de andre børn lavede. Det er altså fantastisk, når det er på den måde. Og moren klarede et faktisk også flot. Da jeg afleverede Karoline i dagpleje første gang, stortudede jeg hele vejen hjem. Men denne gang tog jeg løbeskoene på og løb en tur, mens Luna Maries var der alene. Og på den måde fik jeg klarhed over tingene og nød faktisk de 30 minutters frihed.

Og barnevognstæppet nåede at blive færdigt. Jeg hæklede de sidste muslingemasker lørdag aften, og her til morgen kunne jeg putte det i barnevognen - klar til at blive et varmt og trygt bekendtskab for Mindstlingen. Jeg er rigtig glad for det. Det er hæklet i Kauni garn og lavet med stangmasker i de 10 striber, hvorefter der er lavet 3 omgange fastmasker og til slut en omgang med muslingemønster.


1 kommentar:

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...